Antena Meniu Search
x

UPDATE! Cele doua autoturisme arse din senin s-au aprins de la o defectiune tehnica

Cele doua autoturisme arse din senin, una pe Autostrada Soarelui si cealalta pe Autostrada Bucuresti - Pitesti, s-au aprins de la o defectiune tehnica. La concluzia asta au ajuns astazi pompierii

Vezi și

Patru tineri care se intorceau de la mare si care asteptau la statia de taxare din Fetesti au reusit sa simta pericolul la timp. Autovehiculul le-a ars, in urmatoare clipa, ca un foc de tabara.

Masina s-a transformat rapid intr-o torta pe patru roti, iar pericolul a fost urias, pentru ca autoturismul astepta la statia de taxare de la Fetesti, intr-o coloana. Ingroziti, soferii si-au facut curaj sa-si mute vehiculele. Cei care aveau lucruri in masina au sarit sa mai salveze cate ceva.

Proprietarii masinii au reusit sa mai salveze nimic. Nu le-a mai ramas, apoi, decat sa priveasca, de pe margine, cum focul se intetea, intre timp, tot traficul fiind blocat. Autoturismul a ars mai bine de 20 de minute pana cand pompierii au reusit sa ajunga sa stinga flacarile si sa evite o explozie.

O misiune similara au avut si pompierii din Arges. Ei au fost chemati sa intervina la o masina care s-a facut scrum tot din senin, pe Autostrada Bucuresti-Pitesti. Proprietarul a avut norocul sa observe flacarile la timp.

Nici una dintre cele doua masini care au ars nu era asigurata CASCO.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » UPDATE! Cele doua autoturisme arse din senin s-au aprins de la o defectiune tehnica