Antena Meniu Search
x

Curs valutar

UPDATE! Familia Elodiei, nemultumita de pedeapsa primita de Cioaca

Cea mai asteptata zi din viata lui Cristian Cioaca a fost si cea mai neagra. Fostul politist si-a primit condamnarea: 22 de ani de inchisoare.

de Redactia Observator

la 02.07.2013 , 19:18

21 de ani a primit pentru ca ar fi omorat-o pe Elodia. Unul in plus, pentru ca ar fi transat-o. Pe langa anii de temnita, Cioaca trebuie sa plateasca si despagubiri. 250.000 de euro ar trebui sa scoata din conturi pentru mama, fratele si copilul Elodiei.

“Putini ani i-a dat. Pentru ceea ce a facut trebuia sa-i dea pe viata”, a declarat Emilia Ghiescu, mama Elodiei.

Pe Cristian Cioaca il asteapta aproape un sfert de secol de puscarie. Judecatorii Tribunalului Arges au dat verdictul la pranz. La pedeapsa se adauga un spor de un an pentru profanare de morminte.

Vezi și

Boxa acuzatiilor a fost, astazi, goala. Cristian Cioaca a lipsit de la pronuntarea deciziei care i-a schimbat total viata. Hotararea judecatorului a fost ascultata doar de avocatul acuzarii si de cativa sustinatori

Mama Elodiei este hotarata sa conteste decizia: “El scapa. In inchisoare sta bine mersi, traieste, pe cand copilul meu e mort si batjocorit de el”.

De cealalta parte, familia lui Cristian Cioaca declara ca va cauta dreptatea la CEDO.  "Un dosar de omor judecat in patru termene, fara recunoasterea faptei, fara cadavru, fara probe directe, fara martori si cu un rechizitoriu gresit arata ca in Romania abuzurile in justitie sunt foarte mari", se arata intr-o declaratie a familiei Ene.

Decizia magistratilor nu este definitiva. Cristian Cioaca mai are la dispozitie doua cai de atac, apel si recurs.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Ştiri sociale » UPDATE! Familia Elodiei, nemultumita de pedeapsa primita de Cioaca