Antena Meniu Search
x

Educatoarele de la grădinița unde un copil s-a tăiat au fost AUDIATE

Femeile au trebuit să le explice poliţiştilor de ce nu au dus copilul la spital şi de ce s-au grăbit, mai degrabă, să ascundă incidentul.

Vezi și

"Cum s-a tăiat acel copil?"

O întrebare cu un răspuns greu de obţinut, se pare. Îngrijitoarea de la grădiniţa unde a avut loc incidentul a ieşit pe poarta secţiei numărul 14 de poliţie fără să scoată vreun cuvânt. S-a urcat într-o maşină şi a plecat grăbită.

La fel s-a întâmplat şi când mama Ioanei a cerut explicaţii pentru faptul că fiica ei este rănită. A ajuns la grădiniţă, ca în fiecare seară, să îşi ia fetiţa acasă iar când şi-a văzut copilul plin de sânge a luat-o la întrebări pe educatoare.

I-am văzut aşa, ca o crestătură. acoperită de sânge. Mi-a zis că a rămas şocată, doamna educatoare, de ce a văzut în pătuţ. O pată foarte mare de sânge. Mi-a spus că nu a putut să-i acorde primul ajutor pentru că nu a lăsat-o fetiţa, spune mama copilei.

Nu i-a dat nimeni nicio explicaţie. Iar femeia nu ştie de ce nici la ambulanţă nu a sunat nimeni. Educatoarele s-ar fi ocupat întâi de. muşamalizarea incidentului. Au spălat iepuraşul de pluş cu care dormea fetiţa şi pijamaua.

Mi-a spus că a lipsit cât a fost la toaletă, doar trei minute şi cât a fost la doamna directoare, trei minute, adaugă femeia.

Timp în care, ceva s-a întâmplat. Dar încă nu se ştie ce. Şi nimeni nu spune nimic.

Când am ajuns, da, ea plângea şi îmi zicea, tati, buba. Am văzut-o că era tăiată sub bărbie, povestește tatăl fetiței.

Ioana a fost dusă la spital tot de părinţi. Medicii au cusut rana şi i-au pus trei copci. Acum, fetiţa este pansată, dar acasă, cu părinţii.

Între timp, părinţii Ioanei au încercat să ia legătura cu educatoarea fetiţei şi cu directoarea ca să afle exact ce s-a întâmplat, dar nu au primit nicio explicaţie. Acelaşi răspuns l-am primit şi noi.

Reporter: Alo, bună ziua. Numele meu este Sonia Simionov, sunt reporter la Antena 1.

Educatoare: Vă rog frumos să mă lăsaţi în pace. Nu dau nicio declaraţie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Educatoarele de la grădinița unde un copil s-a tăiat au fost AUDIATE