Antena Meniu Search
x

Două microbuze s-au ciocnit la Câmpulung Moldovenesc

Cod roşu de moarte pe o şosea din Suceava! Două microbuze s-au ciocnit violent, după o depăşire fatală. Un şofer şi-a forţat norocul, chiar dacă avea volanul pe dreapta şi vizibilitate zero.

Vezi și

Şase oameni au fost prinşi într-o capcană mortală. Din microbuzele distruse se aud strigăte de ajutor, iar salvatorii taie în fier ca să ajungă la cei 6 răniţi.

Doi oameni au murit, patru au supravieţuit, după impactul nimicitor dintre două microbuze, la intrarea în Câmpulung Moldovenesc.

Am pus in aplicare planul rosu de interventie. La fata locului s.au deplasat doua autospeciale de descarcerarea si cinci ambulante, dintre care una de terapie intensiva, au spus pompierii.

Cinci ambulanţe au gonit spre spital.

În comă, unul dintre răniţi a fost trimis de urgenţă spre Suceava. Un elicopter l-a asteptat cu motorul pornit, dar inima bărbatului s-a oprit brusc.

După 45 de minute de coşmar, medicii au reusit să-l resusciteze. Un miracol, după o tragedie care a distrus două familii.

Trei fraţi se aflau în primul dintre microbuze, care avea volanul pe dreapta. Doar doi au supravieţuit. Cel de-al treilea conducea şi el a declanşat dezastrul.

A accelerat periculos şi a forţat o depăşire la limită, fără vizibilitate. N-a apucat să se replieze.

Pe sensul opus, cel de-al doilea microbuz a fost izbit în plin. În el se aflau doi veri, cu acelaşi nume. Doar unul a supraviţuit. Cel de-al treilea pasager, vecin cu cei doi veri, a fost grav rănit.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Două microbuze s-au ciocnit la Câmpulung Moldovenesc