Antena Meniu Search
x

UPDATE / Fost profesor şi ofiţer, acuzat de pedofilie

A răvăşit viaţa unor copii nevinovaţi ca să-şi potolească setea bolnavă.

Vezi și

 A răvăşit viaţa unor copii nevinovaţi ca să-şi potolească setea bolnavă. Şi şi-a ascuns atacurile revoltătoare, cu tenacitatea unui spion. Un fost ofiţer de informaţii din Bucureşti, devenit profesor de chineză, e acuzat că a violat cel puţin 8 copii.

Se ascundea printre noi. Se plimba în jurul copiilor noştri. Putea trece pe stradă neobservat. Dar nu era un bunic oarecare, ataşat de nepoţelul lui. Ci un prădător, sub acoperire, cu mâna pe următoarea victimă.

Copilul încearcă să se agaţe de mânerul unui magazin. Să scape. Nu are nicio şansă. Aceleaşi camere de supraveghere surprind cursa bărbatului, după ce a mai distrus o viaţă. A violat opt copiii, doar în ultimul an, spun anchetatorii. Fete şi băieţi, niciunul mai mare de zece ani.

Ninel Şerbănescu. 64 de ani. A fost ofiţer de informaţii, înainte de Revoluţie. Tot atunci a fost închis pentru pasiunile lui bolnave. Condamnat pentru pedofilie. În faţa anchetatorilor, s-a lăudat cu trei facultăţi şi o carieră de profesor. Ştie chineză. Azi a cunoscut furia unor părinţi revoltaţi.

Unui vecin îi dau lacrimile când îşi dă seama cât de aproape era pericolul. Ninel nu pândea copiii din apropiere. Dădea târcoale şcolilor din alte cartiere. Îşi căuta victimele în staţii de autobuz.

Îi forţa pe micuţi să îl urmeze şi le răpea copilăria, în scările de bloc. Sau în lift. În tot acest timp, se folosea de experienţa din lumea spionajului pentru a-şi ascunde urmele. Locuia cu iubita lui mai tânără. Şi nici ea n-ar fi bănuit nimic.

Copiii pe care i-a distrus, doar ca să-şi satisfacă pornirile bolnave, vor avea de suferit toată viaţa. După audieri, profesorul pedofil a rămas după gratii. Ar putea să-şi petreacă bătrâneţile acolo. 15 ani de închisoare e pedeapsa pentru ororile pe care le-a făcut.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » UPDATE / Fost profesor şi ofiţer, acuzat de pedofilie