Antena Meniu Search
x

UPDATE / Fostul profesor şi ofiţer bănuit de pedofilie, reţinut pentru 24 de ore

Poveste revoltătoare în Capitală. Un pensionar, pe vremuri profesor şi cadru militar, este suspectat că a nenorocit cel puţin 8 copii, numai în ultimul an.

Vezi și

 Poveste revoltătoare în Capitală. Un pensionar, pe vremuri profesor şi cadru militar, este suspectat că a nenorocit cel puţin 8 copii, numai în ultimul an. Îi pândea când ieşeau de la şcoală şi îi ademenea în lifturi după care îi viola, spun anchetatorii.

Octombrie 2013. O cameră de supraveghere îl surprinde pe bărbatul de 64 de ani alături de una dintre victime, un băiat de 9-10 ani. Individul îl ţine prieteneşte de gât, de parcă şi-ar fi scos nepotul la plimbare.

Într-o altă zi, o altă cameră de supraveghere l-a surprins pe individ alergând cu o plasă în mână. Anchetatorii cred că suspectul încerca să-şi piardă urma după ce violase un alt copil.

Doar în ultimul an, opt copii cu vârste între 5 şi 10 ani i-ar fi căzut victime acestui bărbat, spun anchetatorii. Suspectul îi pândea când erau singuri, la ieşirea de la şcoală sau când intrau în bloc. Şocant este că pe unul dintre ei l-ar fi violat chiar acasă la părinţi iar pe ceilalţi 7, în lift.

Azi, poliţiştii au descins în blocul din zona Titan în care locuia cu iubita lui, mult mai tânără. Când au aflat, vecinii au fost la un pas să-l linşeze. Bărbatul se mutase de câţiva ani în blocul lor după ce şi-a lăsat soţia pentru o altă femeie. Retras, respectuos cu toată lumea, individul n-a dat nimănui de bănuit.

Nu este prima dată când bărbatul este acuzat de pedofilie. Înainte de revoluţie, pe când era ofiţer în MApN la direcţia de informaţii, a fost condamnat pentru aceeaşi faptă. Când s-a întors din închisoare, ar fi lucrat ca profesor de filologie, română şi chineză în Alexandria.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca marile magazine să fie închise în weekend?

Observator » Stiri sociale » UPDATE / Fostul profesor şi ofiţer bănuit de pedofilie, reţinut pentru 24 de ore