Antena Meniu Search
x

Gigi Becali e bolnav și vrea să fie liber

Gigi Becali îşi cere din nou libertatea! E prea bolnav ca să mai stea în închisoare, spune el. Are dureri insuportabile la coloană şi fiecare plimbare cu duba puşcăriei îl înţepeneşte

Vezi și

Nu e bine de câteva săptămâni. De când problemele pe care le are la coloană s-au agravat şi au început să-i provoace dureri insuportabile.

În mediul penitenciar, se pare că s-a agravat din două condiţii: întâi pentru condiţiile de transport, dar şi cele pe care dl. Becali le are, din perspectiva patului în care doarme, spune avocatul lui Becali.

Desele drumuri cu duba şi patul tare din celulă l-au înţepenit pe Gigi Becali. Şi dacă în libertate făcea fizioterapie cu fosta mare campioană Cătălina Ponor, în penitenciar nu are parte de niciun tratament.

Aşa că latifundiarul cere să fie eliberat urgent. Nu e prima cerere. Gigi Becali ar face orice ca să scape de închisoare. În ultimile luni a făcut cereri peste cereri, la numeroase Instanţe, pentru a obţine eliberarea.

De opt luni se roagă Gigi Becali pentru libertatea lui. La Dumnezeu şi la magistraţi.

Judecătorilor, Becali le-a spus că echipa Steaua se prăbuşeşte fără el. Şi că nici familia sa nu se descurcă singură.

Disperat că n-are fetele lângă el, latifundiarul a cerut îndurare de la preşedinte. De trei ori i-a cerut graţierea. De trei ori, şeful statului s-a lepădat de el.

Şi fiica cea mare a lui Becali i-a scris zadarnic lui Băsescu o scrisoare emoţionantă. Iar mama lui a apelat la ajutorul divin.

Rugăciunile nu i-au redat libertatea. Însă Becali nu-şi pierde speranţa şi speră că durerile lui se vor sfârşi în curând. Peste 3 săptămâni, va afla dacă magistraţii îl eliberează ca să-şi trateze boala.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Gigi Becali e bolnav și vrea să fie liber