Antena Meniu Search
x

Update / Leo Iorga, operat din nou

Leo Iorga învinge din nou boala. Artistul a fost operat săptămâna trecută de o echipă de medici de la mai multe spitale din Capitală, care i-au scos glanda suprarenală stângă

Vezi și

Leo Iorga învinge din nou boala. Artistul a fost operat săptămâna trecută de o echipă de medici de la mai multe spitale din Capitală, care i-au scos glanda suprarenală stângă. 

Afecţiunea îi era cunoscută artistului încă din 2011, însă acum medicii au decis că este nevoie de operaţie. Tot ei spun despre el că este un luptător. Leo Iorga a reuşit să se recupereze perfect după ce i-au fost extirpate, pe rând, două tumori, una la plămâni şi cealaltă cerebrală.

Dar pentru ca totul să fie aşa cum a fost, artistul a trebuit să mai treacă prin încă o operaţie. A patra, până acum.

Glandele suprarenale sunt aşezate deasupra rinichilor şi au rolul de a secreta o serie de hormoni în organism. În cazul lui Leo Iorga, glanda de pe rinichiul stâng nu mai funcţiona cum trebuie aşa că medicii au decis să o scoată.

Iar Leo a avut credinţă că toate se vor termina cu bine. După operaţia la plămâni, anul trecut, artistul a fost operat la cap. Tot pentru extirparea unei tumori. S-a recuperat perfect.

Artistul a amintit de medici de la Institutul Clinic Fundeni şi Institutul Naţional de Endocrinologie C. I. Parhon. La rândul lui Leo Iorga este susţinut de colegii de scenă.

Leo Iorga le promite fanilor că imediat ce medicii îi vor permite, el va urca pe scenă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri sociale » Update / Leo Iorga, operat din nou