Antena Meniu Search
x

UPDATE! Lucian Bute, nunta ca-n povesti la Galati

Lucian Bute si iubita lui, Elena, se cununa astazi religios, la Galati. La petrecere, sunt asteptati aproape 500 de invitati

Vezi și

Lucian a ajuns primul la biserica, intr-o limuzina neagra. Apoi, a venit si Elena. A inaintat la bratul nasului, sub atenta supraveghere a sotului. Mirii au pasit apoi in biserica alaturi de nasi si invitati.

Oboseala li se putea citi pe chipuri. Dupa aproape o ora, cat a durat ceremonia religioasa, oficiata de Arhiepiscopul Dunarii de Jos, Inalt Prea Sfintitul Casian Craciun, nuntasii s-au indreptat catre complexul de lux, rezervat marelui eveniment.

Invitatii au fost adusi la complexul de cinci stele, in calesti regale. Mirii au stralucit in tinutele cusute cu grija de designeri celebri. De bucate s-au ocupat maestri bucatari, iar de muzica artisti cunoscuti.

Cortul de nunta a fost amplasat pe trei din cele cinci terenuri de tenis ale luxosului complex exclusivist. Fiecare funda, fiecare floare a fost asezata cu atentie, la locul potrivit.

Mirii au fost paziti in permanenta. Zeci de angajati ai unei firme de paza au stat in apropierea lor si a nuntasilor.

Trei hoteluri au fost inchiriate de Lucian Bute, iar nunta l-ar fi costat in jur de 200.000 de euro. Cei doi indragostiti isi vor petrece luna de miere, in Caraibe.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » UPDATE! Lucian Bute, nunta ca-n povesti la Galati