Antena Meniu Search
x

UPDATE! Neamt cautat pe tot continentul, prins in Romania

Ronald Van Dyck, cetatean german, a platit pentru doua crime si o sedinta de tortura. Asasinii tocmiti sunt romani. Germanul a dat zeci de mii de euro sa-si vada iubita si amantul fara suflare. Dupa dubla crima, ucigasii romani ar fi trebuit sa o bata crunt si pe fosta lui sotie

Vezi și

Ronald Van Dyck, cetatean german, 53 de ani. A platit pentru doua crime si o sedinta de tortura, spun anchetatorii! “Nu, nu sunt nebun. Sunt serios. Nu sunt criminal”, a spus barbatul

Gandurile i-au fost insa. A angajat doi asasini romani, le-a dat trei poze, cu victimele, si trei adrese.

Prima tinta - fosta iubita a barbatului. Urma sa moara pentru ca l-a tradat. A doua tinta - noul amant al femeii. Ar fi fost un vechi partener de afaceri al contractantului mortii. UItima lovitura - fosta sotie. Razbunarea era finala doar dupa ce asasinii i-ar fi zdrobit picioarele.

Misiunea mortii se intindea din Austria pana in Germania. Crimele l-ar fi costat 30.000 de euro. Suferinta provocata fostei sotii, inca 11.000. Romanii au luat banii, dar nu au mai apucat sa loveasca.

Dupa ce au intrat pe fir anchetatorii din Austria, germanul si-a planificat o vizita la Sannicolau Mare. Pentru alibi. Mandatul emis de austrieci a ajuns insa inaintea lui. Dupa o noapte de liniste a fost saltat de politistii romani.

Dupa primele audieri, a iesit cu propria versiune. Scenariul mortii ar fi fost doar inventia unui fost angajat roman care a vrut sa se razbunare. Va trebui sa le explice asta si anchetatorilor din Austria. Germanul va fi extradat in zilele urmatoare, acolo unde il asteapta asasinii romani platiti de el.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Stiri sociale » UPDATE! Neamt cautat pe tot continentul, prins in Romania