Antena Meniu Search
x

Victor Piturca este dispus sa desfaca si contractul cu FRF, pentru a nu-i plati pensia alimentara Vicai Blochina

Incoltit si cu banii aproape luati din cont, Victor Piturca e dispus sa-si recunoasca baiatul pe care-l are cu Vica. A anuntat-o pe mama ca are de gand sa faca testul de paternitate.

Vezi și

Despre discutia pe care a avut-o cu Piti, Vica Blochina spune ca “El nu poate sa plateasca mai mult decat 4.000 de lei pe luna. Nu, nu o sa dea mai mult de atata”. Este propunerea lui Piturca. Pentru Vica Blochina suna ca o amenintare pe care a primit-o, prin intermediari, de la fostul iubit.

Si daca e nevoie, o sa desfaca si contractul cu federatia”, spune Vica Blochina.

Piti ar fi in stare de orice ca sa nu imparta cu mama copilului cei 450.000 de euro de la federatie. Bani de care nu mai este asa sigur. Nationala a fost calcata in picioare de Olanda si unii sefi din fotbal vor sa-l lase fara loc de munca.

“Astept pe cei care raspund de chestia asta sa ia masurile necesare”, a declarat Dumitru Dragomir. Dar, daca e dat afara, Piti ia jumatate de milion despagubire. O veste buna pentru Vica - ar primi partea ei pe loc: peste 150.000 de euro, plus restanta de 100.000.

Blonda lui Piti castiga insa orice ar fi. In doua saptamani, selectionerul incaseaza 100.000 de euro, conform contractului cu federatia. Din mers, Piturca a schimbat si tactica. Vrea sa faca testul de paternitate.

 “Piturca vrea sa se convinga ca este copilul lui Edan, repet, nevenind de 3 ori, nu a fost la testul de paternitate de 3 ori si a fost chemat de instanta. Iarasi zice ca nu este copilul lui”, spune Vica Blochina.

Apropiatilor, selectionerul le spune insa altceva. Ca va cere judecatorilor custodie comuna pentru baiatul nascut din relatia de 16 ani cu lituanianca. Si pentru care a fost tata cu norma intreaga pana in 2011. Ar vrea sa se ingrijeasca de educatia baiatului, sa-l ia la el acasa si sa ii dea banii lui, direct. Nu mamei, pe care o acuza ca vrea sa se imbogateasca.

Piturca tace insa si face. Incearca sa-i convinga pe judecatori sa suspende executarea platii pensiei alimentare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Victor Piturca este dispus sa desfaca si contractul cu FRF, pentru a nu-i plati pensia alimentara Vicai Blochina