Antena Meniu Search
x

UPDATE! Prinţul Paul, executat silit. Executorii i-au făcut inventarul bunurilor

Prinţul Paul este executat silit, pentru o datorie de aproape 5 milioane de lire sterline. Executorii au intrat astăzi în vila lui din centrul Capitalei. Ajutaţi de jandarmi, i-au făcut inventarul bunurilor

Vezi și

Prinţul Paul este executat silit, pentru o datorie de aproape 5 milioane de lire sterline. Executorii au intrat astăzi în vila lui din centrul Capitalei. Ajutaţi de jandarmi, i-au făcut inventarul bunurilor

Paul Lambrino a pierdut în instanţă un proces împotriva unui jurnalist britanic. Trebuie să-i achite două milioane de lire despăgubiri, plus 2,7 milioane de lire cheltuieli de judecată. 

Pentru o datorie fabuloasă, jandarmii şi executorii au bătut de dimineaţă la uşa casei lui Paul Lambrino, autointitulat Prinţ de România. Le-a deschis menajera.

În lipsa cuplului cu pretenţii princiare, executorii au făcut inventarul bunurilor din casă. Au de recuperat o sumă enormă. 4.7 milioane de lire, o datorie a Prinţului Paul, către un jurnalist britanic.

În urmă cu mai bine de zece ani, susţine avocatul lui Paul Lambrino, acesta i-a oferit două milioane de lire lui Marco Houston, şeful unei reviste din Marea Britanie. La scurt timp, în publicaţia respectivă a apărut un articol defăimător la adresa principelui Radu Duda. Acesta din urmă a dat revista în judecată.

A fost momentul în care jurnalistul s-a întors împotriva prietenului său, Paul Lambrino, spune avocatul. L-ar fi acuzat că a comandat articolul împotriva principelui Radu. Şi i-a cerut despăgubiri în instanţă. Cu totul, se ridică la aproape 5 milioane de lire.

Paul Lambrino a transmis că avea de gând să-şi achite datoria.

Printre numeroasele procese deschise de Paul Lambrino se află şi unele extrem de controversate. O ancheta Observator a dezvăluit cum a revendicat Prinţul de Tinichea o avere colosală.

Paul Lambrino este nepotul nelegitim al Regelui Carol al Doilea. N-a fost niciodată primit în Familia Regală, dar a fost primit în familia fostului preşedinte. Traian Băsescu i-a năşit fiul.

Paul Lambrino insistă să fie numit prinţ. Alteţa Regală, aşa cum se autointitulează Paul Lambrino, a dat declaraţii şi la DNA, în dosarul retrocedărilor ilegale.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » UPDATE! Prinţul Paul, executat silit. Executorii i-au făcut inventarul bunurilor