Antena Meniu Search
x

UPDATE! Sinucidere inexplicabila in cartierul Drumul Taberei

A renuntat la viata chiar inainte sa guste cu adevarat din ea! O adolescenta din Bucuresti s-a sinucis si si-a lasat parintii sa se chinuie in lacrimi si in intrebari

Vezi și

Sunt doi parinti ingenuncheati de durere langa trupul copilului lor. Nu le-a spus nimic, iar acum e prea tarziu. "Am auzit o bubuitura si cand am iesit pe geam era jos. Nimeni nu stie ce a fost in capul ei", povesteste un vecin. La cateva minute s-au auzit sirenele SMURD-ului printre blocuri.

Cu o ora mai devreme, adolescenta iesise pe ascuns din apartamentul familiei de la primul etaj. S-a urcat pana la 10 si s-a descaltat. Apoi, au gasit-o jos. Nu ar fi lasat niciun mesaj, nu ar fi dat niciun motiv. Nu mai era fetita de altadata care se juca in fata blocului. Intalnise alti prieteni, se imbraca altfel, asculta alta muzica. Se refugiase intr-un stil de viata specific unor adolescenti. Cateva indicii despre ratacirea fetei vin de pe internet. Aici era altfel. Era un "Demon printre ingeri". Unul care era convins ca lumea o va iubi daca va muri subit.

De altfel, adolescenta se inscrisese in mai multe grupuri emo de pe facebook. Tot pe internet a incercat sa-si spuna si mesajul de adio. A luat multe raspunsuri cu ea si a lasat doi parinti sfasiati de intrebari si de durere.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Stiri sociale » UPDATE! Sinucidere inexplicabila in cartierul Drumul Taberei