Antena Meniu Search
x

UPDATE! Steagul urias al Uniunii Europene, arborat in Piata Constitutiei

Un cadou de dimensiuni gigant. Are 800 de kg, 100 de metri latime si 140 in lungime. Ar putea acoperi un camp intreg. Este un steag. Steagul Uniunii Europene. De Ziua Europei, Antena 3 si-a respectat promisiunea si le-a facut romanilor un dar ce sa ne faca mandri ca suntem europeni

Vezi și

Pregatirile pentru acest moment au inceput dis-de-dimineata. In nici jumatate de ora, peluza din fata Palatului Parlamentului s-a transformat intr-o mare albastra.

Dupa o munca titanica, a venit si momentul mult asteptat. Peste 50 de oameni au desfasurat steagul Uniunii Europene, in fata celei mai mari cladiri din Europa, Palatul Parlamentului.

Emotii le-a dat oamenilor vantul puternic, ce umfla panza steagului. Si un stalp, pe care au fost nevoiti sa-l ocoleasca.

Oamenii nu am vazut niciodata un steag asa mare. “Sunt foarte impresionat. Conduceam si l-am vazut stand acolo si am zis ce este, inainte de toate. Apoi mi-am dat seama ca era steagul European”, a spus un barbat.

Antena 3 le pregateste romanilor un steag si mai mare. Pe 27 mai, va incerca sa doboare recordul mondial, cu drapelul Romaniei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » UPDATE! Steagul urias al Uniunii Europene, arborat in Piata Constitutiei