Antena Meniu Search
x

UPDATE! Un cameraman a fost ucis în exerciţiul funcţiunii

La 10 ani de la tragedia de la Mihăileşti, în urma căreia doi colegi de-ai noştri şi-au pierdut viaţa încercând să-şi facă meseria, este din nou doliu între jurnalişti

Vezi și

Laurenţiu Păun avea 28 de ani. Visa să lucreze în televiziune demult. Şi reuşise. De opt luni, lucra ca operator la o televiziune locală din Buzău. Ieri, se întorcea de la un accident, când a văzut o maşină în şanţ şi a oprit să filmeze. Nenorocirea s-a petrecut, într-o curbă, chiar sub ochii colegului lui. Reporterul a reuşit să se ferească în ultima clipă din calea bolidului.

Autorurismul cu numere de străine era condus de un cetăţean italian. Soţia lui a încercat să explice ce s-a întâmplat.

Poliţiştii au stabilit că operatorul se afla în şanţ atunci când a fost ucis de maşina scăpată de sub control.

Într-o curbă periculoasă la stânga, în condiţii de carosabil umed, presupun că acel conducător auto şi mai tânăr, cu mai multă adrenalină, a apăsat mai tare pe acceleraţie.

Anchetatorii au ridicat camera operatorului. Vor să vizioneze imaginile pentru că este posibil ca acesta să fi surprins momentul. Pentru că operatorul se afla în timpul serviciului, ancheta a fost preluată şi de ITM. Avea atribuţiuni de serviciu, respectiv filma, a fost accidentat, inspectoratul teritorial de muncă Buzău a început cercetarea acestui eveniment.

Laurenţiu terminase Academia de Studii Economice. Urma, în curând, să se căsătorească. Cumplitul accident aminteşte de o altă tragedie în care doi jurnalişti şi-au pierdut viaţa. Acum 10 ani, corespondenţii Antenei 1- reporterul Elena Popescu şi operatorul Ionuţ Barbu au murit la Mihăileşti.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » UPDATE! Un cameraman a fost ucis în exerciţiul funcţiunii