Antena Meniu Search
x

UPDATE! Un cioban din Harghita s-a sinucis, dupa ce si-a ucis copilul si fosta concubina

Si-a ucis familia in numele dragostei! Un barbat din Harghita si-a omorat fosta iubita si fiul de numai doi ani, apoi s-a sinucis

Vezi și

O poveste de dragoste s-a transformat intr-o poveste a mortii. De cativa ani, barbatul de 35 de ani avea o relatie cu o femeie din Joseni. Aveau impreuna un baietel de doi ani. Insa, in urma cu cateva saptamani, femeia l-a anuntat ca are pe altcineva. Un barbat mai tanar decat ea cu sapte ani.

Aseara, barbatul si-a pandit fosta concubina, care locuia deja cu noul sau iubit. I-a surprins imbratisati - o scena care i-a luat mintile. Si a hotarat sa-i ucida pe amandoi. I-a lovit cu sete. Si pe ei, si pe propriul copil, in varsta de doi ani.

Femeia si micutul au murit pe loc. Iubitul ei a ajuns la spital in stare critica. “A fost adus un pacient de 23 de ani din Harghita. Cu fracturi la nivelul craniului, in stare foarte grava”, a declarat Mihaela Sava, medic specialist de urgenta.

Criminalul a disparut in noapte. Si-a sunat doi prieteni si le-a povestit totul. Si a ales sa se sinucida. Cu martori. Un final tragic al unei povesti cu final anuntat.

Samanta criminala a incoltit prima oara acum doua saptamani. Cand a aflat ca mama copilului sau se muta cu noul iubit, barbatul ar fi incercat sa o omoare. Atunci, politia l-a amendat, culmea, pe tanarul de 23 de ani care sarise sa-si apere iubita.

Acum, trei inmormantari vor indolia Harghita. Singurul care a supravietuit atacului, iubitul femeii, se lupta sa traiasca.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Stiri sociale » UPDATE! Un cioban din Harghita s-a sinucis, dupa ce si-a ucis copilul si fosta concubina