Antena Meniu Search
x

UPDATE / Un milionar de succes a fost găsit împuşcat în cap

A clădit un mic imperiu imobiliar şi apoi a distrus totul cu un foc de armă. Un om de afaceri din Capitală şi-a luat viaţa cu o puşcă de vânătoare. A aşteptat să plece de acasă soţia şi fata de 10 ani şi s-a împuşcat în cap.

Vezi și

 O menajeră l-a găsit fără suflare, cu arma lângă el. În trecut, a fost asociat cu cel mai bun prieten al său, tenismenul Florin Segărceanu. Dar afacerile ar fi început să se prăbuşească. Ar fi ales moartea din cauza datoriilor.

Ultimele cuvinte. Apoi moartea. Într-un bloc pe care el l-a construit. Într-un apartament de lux. Menajera într-o cameră, el în birou. Un foc de armă şi totul s-a năruit. Soţia omului de afaceri era plecată cu fetiţa. A aflat prin telefon că cel cu care îşi clădise o viaţă a ales să moară. Mama ei a venit într-un suflet să-i fie alături.

Un apropiat al afaceristului a intrat în bloc în viteză şi a ieşit cu un câine în braţe. Anchetatorii erau deja acolo. Au coborât cu tot arsenalul deţinut de omul de afaceri.

Era pasionat de vânătoare, dar nimeni nu credea că îşi va lua la ţintă propria viaţă. La 44 de ani, avea o familie. Case în Germania, apartamente în Bucureşti şi o vilă la Izvorani. Şi vecinii de aici au auzit de tragedie.

Dar respectul nu e de ajuns în afaceri. Mai ales în imobiliare. Firmele lui ar fi început să se cutremure. A avut un parteneriat şi cu prietenul lui, tenismenul Florin Segărceanu. Prima ipoteză a anchetatorilor este sinuciderea. Dar nu este exclusă nici varianta unei întâmplări nefericite.

Ar fi cel mai recent nume adăugat în galeria milionarilor îngenuncheaţi de propriile afaceri. Acum zece ani, Mihail Erbaşu era găsit fără suflare, în piscina vilei din Snagov. Asta după ce încercase să se spânzure. În 2006, Florian Anghelescu şi-a luat viaţa, în timpul unei anchete pentru fraudă fiscală. Magnatul tutunului a fost găsit tot de către menajeră.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Stiri sociale » UPDATE / Un milionar de succes a fost găsit împuşcat în cap