Antena Meniu Search
x

Update / Victimă rănită în explozia din Câmpulung Moldovenesc a murit

A ieşit singură în stradă, cu părul şi hainele în flăcări. I-a spus câteva cuvinte mamei ei, apoi a intrat în comă. Cinci zile, medicii s-au luptat s-o salveze, dar aseară, inima ei s-a oprit

Vezi și

A ieşit singură în stradă, cu părul şi hainele în flăcări. I-a spus câteva cuvinte mamei ei, apoi a intrat în comă. Cinci zile, medicii s-au luptat s-o salveze, dar aseară, inima ei s-a oprit

Crina, tânăra de 21 de ani rănită grav în explozia de la restaurantul din Câmpulung Moldovenesc, a murit. E a treia victimă. Lucia şi Irina s-au stins în ziua exploziei.

Printre resturi arse, prin moloz şi cenuşă, o fată îşi caută prietena. Crina era înăuntru, când o butelie plină a explodat în bucătăria restaurantului unde lucra.

La câteva minute după explozie, pompierii descoperă un trup fără viaţă. Şi încă o femeie arsă, pe care medicii n-o mai pot salva. Dar Crina nu e printre ele. Sunt colegele ei mai în vârstă. Ea a ajuns prima la spital, cu maşina unui prieten.

Cu arsuri grave, pe 95% din suprafaţa corpului, Crina a reuşit totuşi să-i spună mamei ce s-a întâmplat. Sâmbătă spre duminică, la 3 dimineaţa, era la lucru, în restaurantul din Câmpulung Moldovenesc.

Cu un elicopter SMURD, Crina a fost dusă la Spitalul de Arşi din Capitală. Aseară, după cinci zile de dureri şi de luptă, inima ei s-a oprit.

La restaurantul unde s-a produs explozia, ea era în probe. Nu e singura problemă pe care au descoperit-o anchetatorii. În bucătărie se foloseau butelii ruseşti vechi de câteva decenii, încărcate artizanal. Adevărate bombe cu ceas. Una dintre ele a explodat, chiar dacă nici măcar nu era conectată la aragaz. Când angajaţii au mutat-o de afară, din frig, în căldura din bucătărie, gazul s-a dilatat, iar butelia a cedat.

Procurorii caută acum vinovaţi pentru trei vieţi curmate. Alături de Crina, în explozie au mai murit două angajate, ambele în vârstă de 42 de ani. O a patra victimă este încă la spital, cu arsuri pe braţe.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Update / Victimă rănită în explozia din Câmpulung Moldovenesc a murit