Antena Meniu Search
x

Ursii ucid din nou! Un cioban din Harghita a fost sfasiat si tarat intr-o rapa

Au vazut ursul. Si s-au luptat cu el. Doi ciobani din Harghita au fost atacati de un urs, in drum spre stana. Unul dintre ei a fost omorat si tarat cativa metri, intr-o rapa. Colegul lui a scapat, doar dupa ce s-a luptat cu fiara

Vezi și

Si-a privit moartea in ochi. Dar a supravietuit sa povesteasca. Cand a atacat ursul, era cu inca un cioban, cu sute de oi la pascut. Se indepartasera cativa kilometri de comuna lor si ajunsesera la marginea padurii.

Unul dintre barbati era in fata turmei, celalalt in spate. La un moment dat, exact ca in filmele de groaza, cel din spate a disparut. Nu a mai aparut, asa ca s-a intors dupa el. L-a gasit plin de sange, prabusit la pamant. A vrut sa il salveze, dar fiara s-a napustit si asupra lui. A reusit sa scape, cu pretul unui brat sfasiat. Plin de sange, barbatul a fugit spre cel mai apropiat sat. A fost internat, cu rani grave la abdomen si antebrat.

La indicatiile ranitului, zeci de politisti, jandarmi si padurari au plecat in cautarea celui de-al doilea cioban. L-au gasit la cativa metri de locul in care a fost atacat, fara suflare.

Ursul care a prins gustul sangelui de om nu a fost insa gasit. Un motiv serios de spaima, printre localnici. Chiar daca nu e prima oara cand simt amenintarea fiarelor. Vantatorii si-au pregatit deja pustile. Asteapta doar o aprobare de la Ministerul Mediului, pentru a porni in cautarea ursului ucigas.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Ursii ucid din nou! Un cioban din Harghita a fost sfasiat si tarat intr-o rapa