Antena Meniu Search
x

Vacanţă all inclusive la jumătate de preţ. În mijlocul iernii, mulţi români se gândesc deja la vacanţa de vară

În mijlocul iernii, mulţi români se gândesc deja la vacanţa de vară. A început goana după oferte, iar preţurile sunt mai mici cu jumătate de preţ.

Vezi și

În mijlocul iernii, mulţi români se gândesc deja la vacanţa de vară. A început goana după oferte, iar preţurile sunt mai mici cu jumătate dacă vă rezervaţi de pe acum concediul.

Cu gândul la plajele însorite şi la valurile mării, iarna trece mai uşor. Aşa că românii nerăbdători îşi rezervă de acum concediul de vară. Şi au parte de reduceri însemnate. .  

Grecia şi Turcia rămân preferatele românilor. 

Ondina Dobriban, director general agenţie de turism: "Antalya este pentru familiile cu copii cea mai căutată pentru că în materie de resorturi, all inclusive nu are concurenţă. Urmează Grecia, insulele greceşti sunt într-o permanentă creştere de la an la an."

O săptămână în insula Creta costă, acum, 581 de euro de persoană. La vară, tariful se scumpeşte cu 25% şi ajunge la 730 de euro.

Reduceri early booking şi mai mari sunt în Antalya, la hotelurile de cinci stele, în regim ultra all inclusive. Un sejur rezervat acum costă 470 de euro de persoană, însă, la vară, va costa cu 35% mai mult.

Şi pentru Bulgaria este cerere mare. Un sejur la Nisipurile de Aur costă sub 200 de euro de persoană pentru o săptămână, cu 20% mai puţin decât în pragul verii. 

Oferte sunt şi pentru destinaţiile din România. Această clientă şi-a cumpărat din timp o vacanţă în Delta Dunării. A plătit jumătate din banii pe care i-ar fi cheltuit în plin sezon

Companiile aeriene low cost au dat şi ele startul reducerilor. Aşa că mulţi preferă să-şi rezerve singuri drumul şi cazarea.  

Un zbor Bucureşti - Roma la începutul verii costă 26 de euro. Pentru cazare, scoatem din buzunar 150 de euro de persoană, pentru şase nopţi, la un hotel de trei stele.. În total, plătim puţin peste 170 de euro. 

Alin Burcea, CEO agenţie de turism: "Vor continua să existe vacanţe de tip do it yourself în capitalele europene, unde e foarte uşor să rezervi un bilet de avion Bucureşti-Paris." 

Ciprian Enea, consultant în turism: "Dacă vorbim despre pachete simple, tip city break, atunci putem să verificăm preţurile şi la o agenţie de turism clasică şi la o platformă online."

Anul acesta, agenţiile de turism au aşteptări mari. Preconizează vânzări cu aproape 20% mai mari decât în 2017. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Stiri sociale » Vacanţă all inclusive la jumătate de preţ. În mijlocul iernii, mulţi români se gândesc deja la vacanţa de vară