Antena Meniu Search
x

Video Vacanţa copiilor prelungeşte vacanţa părinţilor. Pârtiile au fost pline de turişti şi chiote vesele

Vacanţa copiilor prelungeşte vacanţa părinţilor. Multe familii răman la munte până la sfârşitul săptămânii. I-au convins şi ninsorile care au apărut astăzi dis-de-dimineaţă. Aşa că pârtiile au fost pline de turişti şi chiote vesele. 

Diana Speretoiu
de Diana Speretoiu

la 03.01.2024, 21:52

Vezi și

În ziua în care trebuiau să se întoarcă la serviciu, mulţi şi-au prelungit vacanţa. La Rânca a fost astăzi de-a dreptul aglomeraţie. Copii şi părinţi au făcut slalom prin îmbulzeala de pe pârtii şi au la cozi ca să urce cu telescaunul şi teleschiul. 

  • Diana Speretoiu, reporter Observator: În timp ce pentru unii turişti s-a încheiat vacanţa, pentru alţii abia acum începe. Sunt atraşi de ninsoare şi zăpada care înca rezistă pe pârtii.

Aglomerație a fost și pe șosea, unde cei care abia veneau în vacanţă se intersectau cu turiştii care plecau spre casă. 

În staţiunea Harghita-Băi, ceaţa nu i-a împiedicat pe turişti să se distreze. Chiar dacă nu au fost la şcoală, cei mici tot au luat lecţii ...de schi, împreună cu părinţii.  Alţii au profitat de vreme şi au dat o tură cu snowmobilul.

Majoritatea staţiunilor au fost pline de sărbători. Gradul de ocupare a fost de peste 90% în Bucovina, Valea Prahovei şi Maramureş.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri sociale » Vacanţa copiilor prelungeşte vacanţa părinţilor. Pârtiile au fost pline de turişti şi chiote vesele