Antena Meniu Search
x
LIVE

Video Vacanţă de lux cu 250 de euro, la nici două ore de Bucureşti. Cu ce oferte de neratat vin agenţiile de turism în aceasta toamnă

Abia s-au terminat concediile de vară, că apar oferte pentru vacanţele în destinaţii exotice. Companiile aeriene și agențiile de turism se laudă cu reduceri care ajung la 40 de procente pentru Thailanda, Egipt sau Dominicană. 

De Redactia Observator la 25.09.2023, 08:22
Vezi și

Patru din 10 români nu au plecat în vacanţă vara aceasta, conform unui studiu. Mai au o şansă la concediul... de toamnă, când sunt reduceri.

Vacanţă cu 250 de euro, la două ore distanţă de Capitală

Roxana Ilinca, manager agenție de turism: Ne putrem bucura de hotel de 4 sau 5 stele all inclusive cu prețuri între 400 și 500 de euro o săptămână, transport inclus. La fel de bine, la nici 2 ore și jumătate de București. Malta sau Cipru ne asteaptă cu oferte începând de la 250 de euro, cinci zile, demipensiune. 

Dacă în iulie o vacanţă costa peste 1500 de euro, în octombrie și noiembrie sunt oferte la jumătate de preţ. 

Pe acelaşi subiect

Thailanda şi Punta Cana, pe lista călătoriilor la preţ redus

Roxana Ilinca, manager agenție de turism: Thailanda ne așteaptă cu oferte pornind de la 700 de euro pentru 8 zile cu toate serviciile incluse, un hotel de patru stele. Punta Cana, vine cu oferte de 800 de euro, patru zile.

"Mi-ar plăcea mai mult toamna pentru că nu este atât de multă lume și vara în Bucuresti când toată lumea este plecată, este foarte drăguț."

"Poate iarna mi-ar plăcea să merg undeva unde este mai cald într-o țară caldă."

Companiile aeriene vin şi ele cu reduceri de toamnă

Nu doar agențiile de turism au oferte bune, companiile aeriene au şi ele reduceri de până la 20 de procente. 

Răzvan Pascu, expert în vacanțe: Toamna e un anotimp pentru city-breakuri. Ca şi primăvara. Şi aş recomanda, pentru că există foarte multe opţiuni, să încercăm şi alte destinaţii decât capitalele europene. Iar dacă vreţi neapărat câteva idei de ţări, aş zice că Dubai sau Israel sunt prefecte pentru toamnă. Dacă vorbim de destinaţii precum Israel sau Dubai, aş zice că e perioada maximă pentru ei, deci nu mă aştept să fie preţuri mici. 

În curând, agenţiile de turism vor lansa şi ofertele pentru Crăciun şi Revelion. 

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri sociale » Vacanţă de lux cu 250 de euro, la nici două ore de Bucureşti. Cu ce oferte de neratat vin agenţiile de turism în aceasta toamnă