Antena Meniu Search
x

Vacanță de lux, la preț de garsonieră. Un cuplu de români va pleca în jurul lumii, o sută de zile

Cea mai scumpă vacanţă de Paşte i-a costat pe doi români 26 de mii de euro. Atât a plătit un cuplu norocos, care, în Săptămâna Mare, va pleca în jurul lumii.

Vezi și

Cea mai scumpă vacanţă de Paşte i-a costat pe doi români 26 de mii de euro. Atât a plătit un cuplu norocos, care, în Săptămâna Mare, va pleca în jurul lumii şi se va întoarce abia după o sută de zile. Pentru cei mai mulţi turişti, concediul durează numai trei sau patru nopţi şi porneşte de la 70 de euro de persoană, în hotelurile de pe litoralul bulgăresc.

Sydney, Sao Paolo, Buenos Aires, Mumbai şi New Delhi. Sunt doar câteva dintre oraşele pe care le vor vizita cei doi români, în călătoria de 100 de zile. 

O astfel de vacanţă costă cât două sute de sejururi în Delta Dunării, spre exemplu, un loc a cărui frumuseţe atrage tot mai mulţi turişti străini, mai ales în perioada sărbătorilor. Un Paşte lipovenesc porneşte de la un 599 de RON, preţul include transportul cu autocarul, 5 zile, patru nopţi de cazare! 

Tot atât costă şi un pachet turistic în Poiana Braşov, Bucovina sau Maramureş, iar preţul include transportul şi cazarea la un hotel de trei stele. Dacă nu aţi rezervat încă vacanţa de Paşte, puteţi prinde o ofertă last-minute, însă, atenţie, mai sunt disponibilie doar câteva locuri.

Pe acelaşi subiect

S-au vândut bine şi concediile de tip city-break, în capitalele europene. Pentru ţări, precum Italia, Grecia sau Portugalia, preţurile pornesc de la 250 de euro. Sunt incluse transportul cu avionul, cazarea la un hotel de trei stele şi micul dejun.

Dar nimic nu întrece ofertele vecinilor noştri de la sud. Românii preferă o destinaţie apropiată, ca Bulgaria, unde tarifele sunt foarte bune, avem regim de masă all inclusive. În Bulgaria, tarifele pornesc de la 70 de euro pe pachet de trei nopţi cu mic dejun. Totuşi, sunt şi români care refuză să plece de sărbători. 

Pentru că Paştele se sărbătoreşte mai devreme anul acesta, mulţi preferă să-şi amâne concediul pentru minivacanţa de 1 Mai. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Vacanță de lux, la preț de garsonieră. Un cuplu de români va pleca în jurul lumii, o sută de zile