Antena Meniu Search
x

Vacanța în țară, la mare căutare în 2020

Chiar dacă ne plac vacanţele pestre hotrare, vara aceasta ar putea fi rezervată unui tur al României. Din Bucovina şi Maramureş până în Delta Dunării sunt nenumărate locurile unde putem petrece o vacanţă de vis.

de Redactia Observator

la 17.06.2020, 14:20

Vezi și
  • Transilvania este şi ea în topul preferinţelor turiştilor.
  • Preţurile pachetelor de bază sunt accesibile.

Hotelierii spun că au profitat de lunile de izolare ca să renoveze şi să-şi îmbunătăţească serviciile. Iar clienţii au început să facă rezervări imediat după ridicarea restricţiilor.

Tot mai mult teren e câştigat acum de sejururile în Delta Dunării şi în staţiunile balneoclimaterice. Iar litoralul rămâne, fireşte, în topul preferinţelor chiar dacă asigurarea meselor este o problemă reală pentru turişti.

Izolată natural şi cu aşezări puţin populate, Delta Dunării este una dintre cele mai sigure destinații din România. Iar asta au înţeles imediat iubitorii vacanţelor în natură.

Dragos Catalinoiu Gociman, director hotel Delta Dunarii: Delta Dunării nu cred că va avea capacitatea anul acesta să satisfacă toate cererile. Cererea este mult mai mare, capacităţile de cazare cred că sunt în porprţie de 90 la sută ocupate pentru anul acesta.

Mulţi dintre cei care şi-au făcut rezervări vor ajunge pentru prima dată în viaţă în această zonă.

Dragos Catalinoiu Gociman, director hotel Delta Dunarii: Au apărut cerinţe care există în alte destinatii, prânzuri romantice în natură, în doi, au mai apărut cereri de pachete de muzică tradiţională care să îi însoţescă pe barcă, gen Veneţia. Sunt excursii care îţi arată sălbăticia Deltei, mai sunt partidele de pescuit, nu trebuie să fii pescar dar te distrezi să prinzi peşte după peşte.

Preţurile pachetelor de bază sunt accesibile dar cresc proporţional cu cerinţele speciale ale turiştilor. Pentru un sejur de 3 nopţi în Delta Dunării o persoană plăteşte cel puţin o mie de lei.

Şi din Deltă ajungem pe litoral, acolo unde s-au făcut deja mii de rezervări pentru sezonul estival întârziat de pandemie.

Corina Enache, manager de vânzări: Mamaia este in topul preferinteleor, Venus vine destul de repede din spate care a înregistrat un număr de hoteluri renovate şi servicii destul de bune, inclusiv cu all inclusive Jupiterul, la fel, Eforie Nord, Neptunul. Olimpul va creşte anul acesta sau anul viitor, cel târziu. O cazare simplă, şapte nopţi, la un hotel de două stele în Mamaia ar fi în jur de 1342 de lei.

Şi în staţiunile montane investitorii din industrie promit vacanţe în condiţii de siguranţă deplină.

Corina Enache, manager de vânzări: Staţiunile balneoclimaterice au crescut foarte mult, s-au construit multe hoteluri cu standarde exact ca afară.

Transilvania este şi ea în topul preferinţelor turiştilor.

Ciprian Enea, reprezentant agentie turism: Acum şi Maramureş este printre destinaţiile pentru vacanţa de vară, sunt zone în care oamenii merg în fiecare anotimp, este o destinaţie pentru toate anotimpurile

Iată și un traseu simplu de urmat:

Ciprian Enea, reprezentant agentie turism: Dacă pornim din Bucureşti, până în Maramureş recomandăm o oprire la Peştera Urşilor, este unul dintre obiectivele cele mai importante ale Munţilor Apuseni, apoi Sighişoara, bisericile fortificate, putem face o oprire la Casa Prinţului Charlles şi nu în ultimul rând, de ce nu am descoperi acea parte cu Mocăniţa?

Pentru un sejur de 4 nopți în Maramureș, preţul pentru o persoana pornește de la 900 de lei. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Vacanța în țară, la mare căutare în 2020