Antena Meniu Search
x

O vacanţă în Grecia poate costa doar câteva zeci de euro: Agenţiile de turism vin cu oferte de nerefuzat

E perioada vacanţelor ieftine - agenţiile au pus pe masă oferte de nerefuzat pentru cei care vor un concediu relaxant, la plajă. Fie că oferă transport la preţul de un euro, fie că au tăiat taxele de aeroport din pachetul final, reducerile sunt importante. Un sejur în Grecia, de exemplu, poate să coste astfel doar câteva zeci de euro.

la 20.02.2017, 15:27
Vezi și

E perioada vacanţelor ieftine - agenţiile au pus pe masă oferte de nerefuzat pentru cei care vor un concediu relaxant, la plajă. Fie că oferă transport la preţul de un euro, fie că au tăiat taxele de aeroport din pachetul final, reducerile sunt importante.

Un sejur în Grecia, de exemplu, poate să coste astfel doar câteva zeci de euro.

Dacă vreţi să plecaţi la vară în Spania, Grecia sau Turcia şi să nu cheltuiţi mult, agenţiile au venit cu oferte de nerefuzat: plătiţi doar 1 euro pentru transport cu autocarul în aceste destinaţii europene.

De exemplu, o vacanţă în Zachyntos în luna aprilie sau în mai costă 19 euro de persoană, 7 nopţi, la o vilă de 3 stele.

Aceleaşi oferte avantajoase sunt şi pentru Spania. Pentru cine mearge în Gran Canaria sau Palma de Mallorca şi îşi achiziţionează o vacanţă pe perioada târgului, taxele de aeroport sunt gratuite. 

Turiştii pot opta şi pentru Malta, unde un pachet de 7 nopţi costă 299 de euro.

Există şi variante pentru destinaţii care erau până acum mult peste bugetul românului obişnuit. O vacanţă la Bethleem costa acum 2 ani aproape 2000 euro. Acum s-a ieftinit considerabil.

Potrivit statisticilor, anul trecut aproape 700.000 de români au ales să petreacă vacanţa de vară în străinătate, în timp ce numărul românilor care au ales destinaţii autohtone pentru concediu a fost de 500.000.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri sociale » O vacanţă în Grecia poate costa doar câteva zeci de euro: Agenţiile de turism vin cu oferte de nerefuzat