Antena Meniu Search
x

Obiceiurile rele se platesc! Valuri de amenzi pe litoral

Nesimtirea se plateste! Este mesajul Primariei din Constanta, inainte de sezonul estival. Autoritatile pregatesc amenzi usturatoare pentru cei care scuipa seminte sau arunca chistoace la intamplare

Vezi și

Mult nisip, scoici si mucuri de tigara! Cu asa combinaþie, plajele aratau mai debraba ca o scrumiera uriasa. Anul acesta, insa, fumatorii de pe litoral trebuie sa isi pregateasca buzunarul. Pentru ca si Primaria Constanþei le-a pregatit ceva - multe amenzi.

Bunul simt se invata acasa si se arata pe strada. Cativa tineri sparg seminte pe o banca. La picioarele lor, s-a strans un covoras din coji. Dupa adoptarea hotararii, hobby-ul lor va fi sanctionat.

Rufe atarnate la geam? Amenda! La fel si pentru covoarele spalate in strada, pe unde trec de regula turistii.

Hotararea bunului simt cuprinde peste o suta de situatii sanctionabile. Iar amenzile nu sunt chiar mici. “Pentru persoanele fizice amenda este cuprinsa intre 400 si 1.000 de lei, iar pentru persoanele juridice, acestea ajung si pana la 2.500 de lei”, a precizat Dan Bratu, seful Politiei Locale Constanta.

Hotararea este acum in stadiu de proiect. Va intra in vigoare la o luna de la aprobarea ei, in Consiliul Local al Primariei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Stiri sociale » Obiceiurile rele se platesc! Valuri de amenzi pe litoral