Antena Meniu Search
x

Hoţii romînii au furat numai din Olanda biciclete în valoare de 15 milioane de euro!

Un filmuleţ viral, despre o bicicletă furată din Olanda, ne face ţara de râs în toată lumea. Hoţul este român şi a adus bicicleta în Bacău.

Vezi și

Un filmuleţ viral, despre o bicicletă furată din Olanda, ne face ţara de râs în toată lumea. Hoţul este român şi a adus bicicleta în Bacău, dar nu a bănuit o clipă că în cadrul ei se ascunde un dispozitiv de urmărire prin GPS. Aşa se face că doi olandezi au pornit pe urmele lui, până în Moldova, şi au filmat călătoria. Aventura lor s-a încheiat la secţie, unde, deşi aveau dovezi, poliţiştii români i-au luat peste picior.

"Nu ştim nimic despre România, dar ştim exact unde este bicicleta. Aşa că o să mergem acolo cât mai repede." Pentru cei doi vânători de biciclete, România e o lume nouă. Cu muzică balcanică, blocuri vechi şi străzi sufocate de maşini. Într-un cuvânt: Bucureşti. De aici, olandezii pornesc alături de un ghid spre Moldova, în Bacău. Prima oprire: un magazin de biciclete.   

Sperau să-şi găsească aici bicicleta furată. Mai au două şanse, conform semnalelor transmise de GPS: hoţul a trecut printr-un apartament şi apoi printr-un garaj. Unde, surpriză, există şi un martor. 

Este chiar un cunoscut al presupusului hoţ. Pe care îl sună. 

Pe acelaşi subiect

-Da, omule. Ia zi, care e treaba?

-Uite, au venit nişte băieţi aici tocmai din Olanda şi le dă prin GPS că bicicleta ar fi aici. 

-Salutare. Pa!

Ultima oprire şi cea mai importantă: o secţie de poliţie. 

-Pentru o singură bicicletă aţi străbătut întreaga lume?

-Da, am încercat. 

În ciuda dovezilor, sunt întâmpinaţi cu ironii. Şi se întorc acasă, resemnaţi. Filmul lor e acum viral pe internet. 

Hoţii români sunt faimoşi în toată Europa. Ajutaţi de moldoveni şi lituanieni, au furat, în ultimii doi ani, biciclete în valoare de 15 milioane de euro. Numai din Olanda.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Hoţii romînii au furat numai din Olanda biciclete în valoare de 15 milioane de euro!