Antena Meniu Search
x

ÎNFIORĂTOR! Un tată care şi-a bătut şi violat fiica de 15 ani a fost eliberat de judecătorii vasluieni după 24 de ore şi s-a întors acasă

În România lui 2017, o copilă de 15 ani trăieşte, cu acordul statului, în aceeaşi casă cu tatăl care a violat-o şi a biciuit-o un an întreg.

Vezi și

În România lui 2017, o copilă de 15 ani trăieşte, cu acordul statului, în aceeaşi casă cu tatăl care a violat-o şi a biciuit-o un an întreg. Deşi medicii legişti au confirmat abuzurile, autorităţile au decis să-l cerceteze în libertate. Este încă o dovadă că statul nu face nimic pentru copiii bătuţi în familie. În Gorj, o altă mamă şi-a învineţit fetiţa, cu un bătător de covoare. Iar cifrele asociaţiilor arată îngrijorător. Un părinte din cinci consideră că bătaia e ruptă din rai.

"A bătut-o cu biciul. Are urme pe spate de lovituri. Fata a declarat că a fost lovită şi cu piciorul în gură."

Lovită crunt şi batjocorită de cel căruia îi spunea TATĂ. Un fost puşcăriaş cunoscut pentru violenţă. În urmă cu 10 ani, individul şi-a ucis în bătaie socrul. Şi, după doar trei ani de detenţie, s-a întors acasă, lângă soţie şi cei 12 copii. Tot satul ştia despre abuzuri. 

- E un tip aşa periculos? 

Pe acelaşi subiect

- Păi dacă l-o omorât pe socru-so... Ce vreţi mai mult de atât? Şi pe copiii îi bate tot aşa. Nu au linişte nici să se spele, nici să mănânce, nici să doarmă. E o grozăvie acolo...

Un an întreg, copila de 15 ani a trăit un calvar. Când mama pleca de acasă, tatăl o viola. Iar ca să tacă, o bătea. Medicii legişti au confirmat şi actele de cruzime, şi abuzul sexual. Şi totuşi, bărbatul a fost lăsat liber după doar 24 de ore. Acum, e acasă, chiar lângă fata pe care a torturat-o.

Nu este un caz izolat. În România, educaţia cu palma este deseori acceptată. Şi ignorată de un stat care ar trebui să-i protejeze pe cei mici. În Gorj, o mamă şi-a învineţit copilul cu bătătorul de covoare.

"Mai trebuie şi bătuţi că sunt copii", un părinte din cinci încă mai crede asta în România lui 2017. Peste 60 la sută dintre copii spun că sunt bătuţi acasă de părinţi. Dar doar 38 la sută dintre părinţi recunosc acest lucru.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » ÎNFIORĂTOR! Un tată care şi-a bătut şi violat fiica de 15 ani a fost eliberat de judecătorii vasluieni după 24 de ore şi s-a întors acasă