Antena Meniu Search
x

Vecinii copilului călcat de mașină în Confort City sunt revoltați: "Așa se întâmplă când nu ai 15 ron în buzunar"

Locuitorii cartierului Confort City din Popești Leordeni sunt revoltați, după ce un vecin a dat cu mașina peste un bărbat și doi copii, provocându-i unuia dintre minori traumatisme serioase.

de Redactia Observator

la 23.06.2020, 14:37

Un bărbat și doi copii, loviți de o mașină în Confort City Vezi și
  • Șoferul s-ar fi grăbit să prindă bariera ridicată și să nu plătească taxa de parcare
  • Un bărbat și al doilea copil au fost și ei acroșați

Pe grupul de Facebook al cartierului oamenii au discutat incidentul și spun că este o practică des întâlnită ca șoferii să „gonească” pe străduțele din complex.

Mai mult, aceștia acuză unii șoferi că forțează bariera de ieșire din complex, pentru a fenta taxa de parcare.

Așa se întâmplă când nu ai 15 ron în buzunar și te înțelegi cu un alt prieten să ieși cu el pe aceeași barieră

Filmul accidentului din Confort City

Un șofer a dat cu mașina peste un bărbat și doi copii, chiar la ieșirea din complex. Atenție, imagini surprinse de camerele de supraveghere cu puternic impact emoțional.

Șoferul nu a văzut că aceștia traversau strada și a virat la stânga peste ei.

Unul dintre copii a fost prins sub roțile mașinii.

Un alt vecin, care a văzut imaginile de pe camerele de supraveghere, spune că se vede cum șoferul mașinii implicate în accident nu era primul care s-a grăbit să iasă până să se lase bariera.

Am văzut imaginile de pe camere, nu îmi revin. Șocant! A forțat bariera, nu s-a mai uitat și... nu îmi propun să judec pe nimeni, dar uite ce se întâmplă pentru câteva secunde și vrând să eviți probabil plata. Iese o mașină neagră, una gri imediat fără să aștepte să se lase bariera și aceasta neagră vrea să facă la fel și... tragedie. Dumnezeu să îi dea multă sănătate celui mic și putere”, scrie unul dintre locuitorii din cartier.

Un copil a ajuns la spital. „A sărit roata mașinii, altfel îl storcea complet”

Unul dintre copii a fost prins sub roțile mașinii și a fost transportat la Spitalul Marie Curie, policontuzionat, în stare stabilă și va fi operat curând de un chirurg ortoped.

Un vecin aflat pe stradă și care a sărit în ajutorul copilului a povestit că acesta a avut noroc cu limitatorul de viteză amplasat înaintea barierei.

Am fost prezent. De la bumper a sărit roata mașinii un pic și șocul nu a fost 100%, că altfel îl storcea complet”, spune unul dintre martori.

Au montat limitatoare împotriva șoferilor grăbiți

Limitatoarele de viteză au fost montate chiar cu scopul de a reduce graba șoferilor de a prinde bariera ridicată, conform unui anunț postat pe grupul de Facebook.

Există în complex oameni care ies cu mașina în spatele altor mașini, ca să nu plătească o taxă de câțiva lei, pe care oricum îi folosim pentru investiții în complex.

Am încercat să reducem acest fenomen prin montarea de limitatoare de viteză la ieșire pe bariera din dreapta, însă și așa unii oameni insistă să facă acest gest stupid.

Astăzi, din cauză că nu a vrut să plătească o taxă de câțiva lei și a încercat să forțeze ieșirea la bariere, posesorul unei mașini nu tocmai ieftine a dat peste un locatar și doi copii”, spun locatarii.

Un alt vecin face apel la oameni să fie atenți

De multe ori am văzut copilași cu trotinete ce apar dintre mașini fără pic de atenție. Educați copiii să fie atenți! Nu zic că este vina copilului, că nici cu șoferii nu îmi e rușine, că fac raliu prin cartier cu manelele la maxim”, spune acesta.

Poliția a declarat pentru Observator că sunt efectuate cercetări de către polițiștii rutieri din Popești Leordeni, sub aspectul săvârșirii de vătămare corporală din culpă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Nomazii digitali ar putea primi interdicţie în cafenele. Obişnuiţi să lucraţi în oraş?

Observator » Stiri sociale » Vecinii copilului călcat de mașină în Confort City sunt revoltați: "Așa se întâmplă când nu ai 15 ron în buzunar"