Antena Meniu Search
x

Vecinul ucigaș al Simonei, tânăra din Mediaş, ar putea scăpa nepedepsit

Simona, tânăra din Mediaş ucisă de un vecin obsedat de ea, a fost înmormântată astăzi. În rochie albă de mireasă, ea a fost plânsă de zeci de oameni. Criminalul ei e în continuare în spital.

Vezi și

Simona, tânăra din Mediaş ucisă de un vecin obsedat de ea, a fost înmormântată astăzi. În rochie albă de mireasă, ea a fost plânsă de zeci de oameni. Criminalul ei e în continuare în spital. Şi ar putea scăpa nepedepsit, dacă se dovedeşte că nu avea discernământ atunci când a ucis cu sete. Psihologii vorbesc despre el ca despre un terorist. Un personaj paranoic şi delirant extrem de periculos.

O mamă, un tată şi o soră sunt îngenunghiaţi în faţa unui sicriu alb. Simona a fost înmormântată în rochie de mireasă.

Zeci de oameni s-au unit în cortegiul funerar. În localitatea Richiş din Sibiu, acolo unde Simona s-a născut şi a copilărit, au bătut azi clopotele de înmormântare.

Simona a fost ucisă cu sânge rece în apartamentul din Mediaş unde locuia cu chirie. Tânăra de 26 de ani a fost atacată de Ionel în momentul în care se pregătea să iasă din casă. Bărbatul o iubea obsesiv.

Ionel ştia că Simona avea un iubit. Şi că intenţiona chiar să-i devină mireasă. Bărbatul n-a suportat gândul că o va pierde pe fată aşa că i-a luat viaţa.

Imediat după crimă, tânărul a încercat să se sinucidă. Poliţiştii l-au găsit plin de sânge, lângă trupul fără viaţă al Simonei. Pe el, medicii au reuşit să-l salveze. Şi ar putea scăpa şi de pedeapsă. Individul este internat în continuare la Spitalul Judeţean din Sibiu, sub pază.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Burgeri din carne de crocodil la un festival din România. Aţi încerca preparatul?

Observator » Stiri sociale » Vecinul ucigaș al Simonei, tânăra din Mediaş, ar putea scăpa nepedepsit