Antena Meniu Search
x

Veşti bune despre vreme! Anunţul făcut de meteorologi

Deşi astăzi vremea se menţine rece, iar în jumătatea sudică a ţării vor fi înnorări şi precipitaţii slabe, maximele termice situându-se între 3 şi 13 grade, pentru finalul săptămânii se anunţă vreme frumoasă

Deşi astăzi vremea se menţine rece, iar în jumătatea sudică a ţării vor fi înnorări şi precipitaţii slabe, maximele termice situându-se între 3 şi 13 grade, pentru finalul săptămânii se anunţă vreme frumoasă

În Dobrogea şi în Bărăgan se anunţă mulţi nori şi vor predomina ploile. Vântul va continua să sufle cu viteze de 40-50Km/h pe litoral dar şi în Bărăgan. Izolat, în vestul Dobrogei, dimineaţa se va semnala polei, iar maximele termice nu depăşesc valoarea de 8 grade Celsius.

Atmosfera va fi mohorâtă şi în Moldova sudică şi în nordul Munteniei. Va ploua slab şi pe aici, iar după prânz se vor înregistra 6-7 grade. În jumătatea nordică a Moldovei vom avea o zi plăcută şi marţi. Vântul va avea intensificări doar pe crestele montane, iar temperaturile maxime vor fi în continuare mult mai scăzute decât mediile perioadei.

În nordul Transilvaniei şi în Maramureş aşteptăm mult soare şi temperaturi de până la 13 grade Celsius.

În vestul ţării se anunţă vreme frumoasă cam peste tot. Doar în Banat vor fi înnorări şi izolat precipitaţii mai ales sub formă de ploaie. Maximele ajung până la 11-12 grade Celsius.

În ţinuturile centrale se anunţă mult soare fără precipitaţii. Temperaturile vor fi în continuare modeste, iar vântul va sufla mai tare la munte, pe creşte.

În sud-vestul ţării, vremea se strică marţi, iar norii vor fi prezenţi pe tot timpul zilei. În Oltenia, pe arii restrânse vor cădea precipitaţii slabe mixte iar în celelalte zone vor fi ploi însă nu se vor strânge cantităţi importante de apă. Temperaturile scad uşor faţă de ziua de luni şi vor fi mai scăzute decât în mod obişnuit la această dată.

Aceleaşi condiţii găsim şi în sudul ţării. Aşteptam precipitaţii mai ales sub formă de lapoviţă şi ninsoare, iar temperaturile mai scad puţin faţă de ziua de luni. În orele dimineţii, izolat, se va semnala polei.

Miercuri, va ploua slab în jumătatea sudică, joi vor fi unele înnorări în sud şi în est, iar vineri seara va picură în est.

Tendinţa este de încălzire, iar vineri vom avea valori aproape normale pentru această perioadă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Stiri sociale » Veşti bune despre vreme! Anunţul făcut de meteorologi