Antena Meniu Search
x

Victimă rănită în explozia din Câmpulung Moldovenesc a murit

Încă o victimă ajunsă duminică în stare critică în Capitală, după explozia de la restaurantul din Câmpulung Moldovenesc, a murit.

Vezi și

 Încă o victimă ajunsă duminică în stare critică în Capitală, după explozia de la restaurantul din Câmpulung Moldovenesc, a murit.

Tânăra, în vârstă de 21 de ani, s-a stins azi-noapte la Spitalul de Arşi. Avea trupul plin de arsuri iar medicii nu au mai putut face nimic pentru ea. Colega mea, Andrada Popovici, este la Spitalul de Arşi şi vine cu detalii.

Imediat după incendiu, Crina a fost dusă cu un elicopter la Spitalul de Arşi din Bucureşti. Avea tot trupul o rană vie. Era în bucătărie când s-a produs explozia.

Până-n ultima clipă, mama ei a trăit cu speranţa că se va face bine. Crina a apucat să-i povestească ce s-a întâmplat în restaurantul morţii. Aşteptau clienţi iar bucătăreasa a vrut să pregătească masa. În clipa următoare, s-a declanşat iadul.

Pompierii i-au găsit trupul bucătăresei printre dărâmături. La câteva ore, o colegă de-a ei s-a stins la spital. Crina şi încă o angajată au ajuns la Bucureşti.

Crina făcea curăţenie în restaurant pentru câteva sute de lei. Nu avea contract de muncă. Mama ei ştia că este în probe. I-a cerut să renunţe la locul de muncă dar fata n-a ascultat-o.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » Victimă rănită în explozia din Câmpulung Moldovenesc a murit