Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Victor Ponta a dezvăluit ce se va întâmpla sâmbătă, la Congresul PSD: "Va fi ca în '89! Se folosește tot partidul pentru un singur om"

Sâmbătă, 10 martie, PSD va organiza un Congres, unde preşedintele executiv şi secretarul general al formaţiunii vor fi aleşi prin vot.

de Redactia Observator

la 06.03.2018 , 08:56

Victor Ponta a dezvăluit ce se va întâmpla sâmbătă, la Congresul PSD: "Va fi ca în '89! Se folosește tot partidul pentru un singur om" - Hepta

Sâmbătă, 10 martie, PSD va organiza un Congres, unde preşedintele executiv şi secretarul general al formaţiunii vor fi aleşi prin vot.

Victor Ponta, fost premier şi fost președinte al PSD, a anunţat deja ce urmează să se întâmple în cadrul reuniunii.

”Congresul PSD va fi numai despre PSD. Adică, că e Dragnea, îl susțin toți, ca pe Ceaușescu, în '89, ce oameni dă afară Dragnea, pe cine aduce Dragnea. Problema e că nu discută nimeni despre ce trebuie să discute un partid aflat la guvernare.

Articolul continuă după reclamă

Ce facem cu zona economică, cu cea socială, cu proiectele legislative, cu justiția, că am înțeles că s-au luptat ce s-au luptat și le-a trecut, cu rolul nostru în Europa, adică este un Congres doar pentru Dragnea și mai multă putere lui Dragnea.

Se folosește tot partidul pentru un singur om și PSD a intrat într-un îngheț ca pe vremea lui Brejnev. Nu se întâmplă nimic”, a declarat Ponta.

Despre ameninţarea făcută ieri, de Gabriela Firea, că va demisiona din toate funcţiile politice dacă nu sunt respectate termenele pentru proiectele pe care le are pentru Bucureşti, Ponta a spus că "e doar un jos".

În plus, fostul premier a vorbit și despre declarațiile Gabrielei Firea, care a anunțat că va demisiona din toate funcţiile politice dacă nu sunt respectate termenele pentru proiectele pe care le are pentru Bucureşti.

”Nu o să demisioneze din nimic, nu vă faceți nicio grijă. E așa un joc. Dacă, totuși, vă uitați, au trecut doi ani de mandat, arată mai bine Bucureștiul decât acum doi ani? Am înțeles, avem slujbe, avem petreceri, în rest, nimic.”, a conchis Victor Ponta. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Ştiri sociale » Victor Ponta a dezvăluit ce se va întâmpla sâmbătă, la Congresul PSD: "Va fi ca în '89! Se folosește tot partidul pentru un singur om"