Antena Meniu Search
x

Video Victor Socaciu a fost omagiat în Parlament. Soția artistului, transfigurată de durere: ”S-a luptat cu infecţia cât a putut”

Zeci de oameni şi-au luat rămas bun de la Victor Socaciu. Sicriul cu trupul artistului, în trecut și parlamentar, a fost dus pentru două ore în foaierul Camerei Deputaţilor. Câţiva prieteni şi apropiaţi au venit să-i aducă un ultim omagiu. Cortegiul funerar a plecat apoi către Corbu, acolo unde mâine va avea loc înmormântarea.

de Redactia Observator

la 29.12.2021, 20:20

Vezi și

Holurile Camerei Deputaţilor au răsunat la orele prâzului de muzica renumitului artist. Lângă sicriu a fost aşezată chitara, care i-a fost atât de dragă. Fiul, una dintre fiice şi soţia au vegheat la căpătâiul său, amintindu-şi cu drag ultimele momente petrecute alături de el.

Ana Maria Socaciu, fiica: ”Am vorbit înainte de intervenţia chirugicală, nu am vorbit de despărțire, în niciun caz. Planuri, despre concertele care urmau, despre videoclipul pe care voia să-l facă”.

Fiul, Victoraş Socaciu, l-a văzut ultima dată pe tatăl său în urmă cu două luni de zile şi îşi aminteşte că, deşi a vrut să compună şi să cânte până în ultima clipă, nu arăta foarte bine în ultima perioadă.

Victoraș Socaciu, fiul: ”Slăbise 20 şi ceva de kilograme, era şi pe oxigen, nu prea mai putea să stea în picioare, îl ajuta soţia lui să meargă. Mi-a părut foarte bine că l-am văzut, am realizat că trebuie să mă obişnuiesc cu gândul că în curând o să se ducă”.

Pe acelaşi subiect

Victor Socaciu a fost internat cu un sindrom post-Covid

Soţia artistului a stat cu el în spital din 17 noimebrie, când a fost internat cu un sindrom post Covid şi avea o pleurezie. După o intervenţie chirurgicală a suferit mai multe complicaţii.

Brâduşa Simion, soţia: ”Inițial a făcut o hemoragie internă, după care a luat o bacterie din spital, se ştie că-n toate spitalele există bacterii. S-a luptat cu infecţia cât a putut, a scăpat de infecţia aceea, şi-a revenit pentru câteva zile după care a mai contactat încă două infecţii”.

Şi a doua soţie a lui Victor Socaciu a venit cu o coroană de flori la Palatul Parlamentului.

Ana Rotaru, fosta soţie:Eu l-am cunoscut într-o perioadă când era liber, a fost frumos, a fost o perioadă în care ne-am simţit amândoi, regret, rămâne veşnic în amintirea noastră”.

Victor Socaciu a fost deputat în Parlamentul României în legislatura 2008 – 2012.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde preferaţi să vă cazaţi în vacanţă, la hotel sau închiriaţi un apartament?

Observator » Stiri sociale » Victor Socaciu a fost omagiat în Parlament. Soția artistului, transfigurată de durere: ”S-a luptat cu infecţia cât a putut”