Antena Meniu Search
x

EXCLUSIV!!! Viermii din izvoarele vindecatoare

La Baile Olanesti, surprizele sunt din partea casei. Si nu sunt gratuite. Fara sa stie, mii de oameni beau apa cu viermi, contra cost. In fiecare zi, scot din buzunar 12 lei, ca sa ia apa vindecatoare, de la cele 25 de izvoare. Insa, la izvorul cu numarul 12, apa nu e pura

Vezi și

Explicatia este halucinanta. Apa cu viermi nu e un pericol, poate doar viermii. Poate. O spune chiar medicul balneolog al statiunii, care cunoaste bine situatia. Nu am fost singurii pacienti care au descoperit viermii din apa, de la izvorul 12. Zeci de oameni au facut sesizari, dar nimeni nu a luat nicio masura.

De alta parere sunt reprezentantii complexului Olanesti, cei care au concesionat izvoarele. Doamnele ne asigura ca nu vom pati nimic daca inghitim viermii, in schimb, ele nu sunt dispuse sa incerce experimentul pe propriul stomac.

Despre viermii din apa nu vorbeste nimeni. Oficialii ne asigura ca apa respecta toti parametrii si ca e testata periodic.

Ultima data autoritatile au recoltat apa luna trecuta. Analizele au iesit bune, doar ca nimeni au a facut teste parazitologice. Acestea se fac doar la sesizarea proprietarilor, iar ei au tinut totul secret. “Este prima data cand am aflat ca in apa izvorului respectiv exista corpuri straine”, a declarat Luminita Apostolescu, reprezentant DSP Valcea.

Singurii care nu stiu nimic sunt bolnavii. Cele 25 de izvoare de la Olanesti au fost concesionate in urma cu mai bine de zece ani. Proprietarii au amenajat o parte din spatii si, de anul acesta, au introdus cartele la izvoare. Cine vrea sa ia apa, are nevoie de un cip. Apa e rationalizata si se plateste. Cat costa tratamentul la Izvoarele de Aur si ce spun romanii care trebuie sa plateasca apa, vedeti maine, la Observator.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » EXCLUSIV!!! Viermii din izvoarele vindecatoare