Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Vilele milionarilor din Bucureşti, atacate de hoți

Atac la vilele milionarilor din Bucureşti! 25 de hoţi, organizaţi ca la carte, s-au folosit şi de minori ca să dea lovitură după lovitură. Printre victime, şi ambasadorul României în Belgia.

de Redactia Observator

la 19.01.2014 , 19:25

Hoţii furau orice le pica în mână. În casele lor poliţiştii au găsit elctrocasnice, calorifere sau roţi de maşină.

Nicio ţintă nu era prea mare pentru hoţi şi nicio pradă prea mică. Furau orice le pica în mână. În casele suspecţilor poliţiştii au găsit un adevărat bazar.

Nu se uitau la pradă. Orice casă care putea fi spartă cu uşurinţă, era o posibilă ţintă. Aşa au făcut şi când au decis să spargă casa ambasadorului României în Belgia.

Vezi și

După ce au luat in vizor casa ambasadorului, hotii au escaladat gardul, dupa care au fortat usa de la intrare. Ghinionul lor a fost ca prin zona trecea o patrula de politie care i-a speriat

Alte victime nu au fost la fel de norocoase. Hoţii ştiau când să lovească. După ce îşi alegeau ţinta, filau casa, iar în momentul în care victima pleca de acasă, dădeau lovitura. Forţau geamurile sau uşile locuinţei şi apoi luau orice le pica în mână.

Majoritatea membrilor grupării sunt recidivişti. Au intrat în atenţia poliţiei în octombrie 2013. Ieri dimineaţă, cei 25 de membri au fost luaţi pe sus de mascaţi. Printre ei, şi 3 minori.

După audieri maraton, câţiva dintre ei au fost eliberaţi. Cu toţii au negat acuzaţiile.

Restul membrilor vor ajunge, cel mai probabil, în faţa procurorilor, cu propunere de arestare preventivă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Cu ce preferaţi să plecaţi în vacanţă?
Observator » Stiri sociale » Vilele milionarilor din Bucureşti, atacate de hoți