Antena Meniu Search
x

VINE PRIMĂVARA? Cum va fi VREMEA în 1 Martie. Prognoza meteo pentru această săptămână

Potrivit ANM, vremea va intra într-un proces de răcire în ultimele zile ale lunii februarie, în timp ce pentru primele zile din martie este estimată o creștere ușoară și treptată a temperaturilor.

Potrivit ANM, vremea va intra într-un proces de răcire în ultimele zile ale lunii februarie, în timp ce pentru primele zile din martie este estimată o creștere ușoară și treptată a temperaturilor.

Banat

Vremea va intra într-un proces de răcire în ultimele zile ale lunii februarie, astfel că regimul termic va fi unul apropiat de cel climatologic specific, cu maxime de 4 — 8 grade și minime preponderent negative. Pentru primele zile din martie este estimată o creștere ușoară și treptată a temperaturilor. Vor fi posibile ploi pe arii restrânse.

Crişana

Pe acelaşi subiect

Între 26 și 28 februarie, temperaturile vor scădea semnificativ și se vor situa în jurul celor normale, cu maxime de 3 — 7 grade și minime sub pragul de îngheț. Pentru începutul de martie este estimată, din nou, o încălzire ușoară și treptată a vremii. Vor fi posibile ploi locale.

Transilvania

În intervalul 26 - 28 februarie, temperaturile vor scădea accentuat și vor fi maxime de 2 - 5 grade și minime de la -8 la -4 grade, mediat pe regiune, caracterizând un regim termic apropiat de cel normal pentru sfârșitul lunii februarie.

Pentru primele zile de martie este estimată o creștere ușoară și treptată a temperaturilor. În această săptămână probabilitatea pentru precipitații se va diminua.

Maramureș

În ultimele zile ale lunii, scăderea de temperatură va fi semnificativă, situând valorile în jurul celor normale pentru sfârșitul lunii februarie, cu 4 — 6 grade, ziua, și între—6 și—3 grade noaptea, ca medie regională.

Pentru primele zile din martie sunt estimate temperaturi în creștere ușoară și treptată, mai ales la valorile diurne. Probabilitatea pentru precipitații se va diminua.

Moldova

În următoarele zile se va înregistra o scădere bruscă a temperaturilor, ceea ce va determina un regim apropiat de cel normal pentru sfârșit de februarie, cu 2 - 7 grade pe timpul zilei și între -7 și -3 grade noaptea.

Pentru primele zile ale lunii martie este estimată o creștere ușoară și treptată a temperaturilor. Probabilitatea pentru precipitații se menține relativ ridicată.

Dobrogea

Din data de 26 februarie, valorile termice vor scădea accentuat și vor deveni apropiate de mediile climatologic specifice perioadei, respectiv între 5 și 7 grade, ziua, și între—3 și zero grade, pe timpul nopților.

Pentru începutul lunii martie este estimată o încălzire ușoară și treptată a vremii. Sunt posibile doar ploi slabe, pe areale restrânse.

Muntenia

În perioada 26-28 februarie, scăderea semnificativă a temperaturilor se va concretiza printr-un regim apropiat de cel normal pentru perioada din an, cu un ecart mediu al maximelor diurne de 5 — 9 grade și al minimelor de la—4 la 0 grade Celsius.

Pentru primele zile ale lunii martie sunt estimate temperaturi în creștere ușoară și treptată.

Oltenia

Din data de 26 februarie, valorile termice vor scădea accentuat și vor deveni, în general, apropiate de cele normale, cu 6-8 grade ziua și -3 - 0 grade, noaptea.

Pentru începutul lunii martie este estimată o încălzire ușoară și treptată a vremii. Sunt posibile doar ploi slabe, pe areale restrânse.

La munte

Din 26 februarie, temperaturile vor scădea, determinând un regim apropiat de cel normal pentru sfârșit de februarie, cu valori între—2 și 0 grade ziua, respectiv între—10 și—6 grade noaptea.

Pentru primele zile ale lunii martie este estimată o creștere ușoară și treptată a valorilor termice. Probabilitatea pentru precipitații va fi mai redusă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » VINE PRIMĂVARA? Cum va fi VREMEA în 1 Martie. Prognoza meteo pentru această săptămână