Antena Meniu Search
x

Vlăduț a murit răpus de boala care i-a ucis tatăl și de care suferă și mama lui. O familie din Huși, lovită de aceeași maladie

Vlăduț a murit răpus de boala care i-a ucis tatăl și de care suferă și mama lui. O familie din Huși a fost lovită de aceeași maladie, o mamă a rămas singură pe lume să se lupte cu o afecțiune cumplită.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 13.07.2020, 09:11

Mort la Huși
Vlăduț avea 22 de ani - Facebook
  • Vlăduț avea 22 de ani și a murit după o grea suferință.
  • Prietenii au povestit drama prin care trece familia.

Vlăduț Vîrnă avea 22 de ani și a pierdut lupta cu o boală teribilă, care l-a măcinat mult timp și s-a manifestat galopant în ultimele luni. Tânărul a fost înmormântat duminică, la Huși, condus pe ultimul drum de zeci de prieteni, împietriți de drama familiei. 

Fost elev al Seminarului Teologic din Huși, Vlăduț a fost răpus de cancer, după ce s-a luptat cu boala luni în șir. Ar fi trebuit să fie operat curând, dar a murit înainte de vreme, lăsând în urmă colegi îndurerați și rude sfîșiate de durere. Mai ales că familia lui trăiește o dramă inimaginabilă.

Tatăl lui Vlăduț a murit răpus tot de cancer, iar mama lui suferă și ea de aceeași boală, fiind de curând operată, scrie Vremea Nouă.

"Vlăduț a făcut o formă dură a bolii. Sau așa credem noi, care mai știam câte ceva despre el. În ultimul an știu că a stat mai mult în casă. În urmã cu vreo lună, două, un prieten mi-a spus că ar fi bun un cărucior pentru Vlăduț, căci nu mai putea merge.

Mi-am dat seama că era greu cu el, din ce în ce mai greu. Apoi știu că a mai fost la spital, dar situația nu s-a mai îndreptat. Când am auzit, ne-am dat seama că viața e nedreaptă. Prea multă suferință în familia asta. Și tatăl a murit de cancer. Mama e bolnavă, iar acum ea își îngroapă băiatul.", a spus un prieten, pentru sursa citată.

Citește și:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că lucraţi sub calificarea dumneavoastră la locul de muncă?

Observator » Stiri sociale » Vlăduț a murit răpus de boala care i-a ucis tatăl și de care suferă și mama lui. O familie din Huși, lovită de aceeași maladie