Antena Meniu Search
x

Vreau să ajut! Povestea dramatică a lui Darius, micuţul venit pe lume cu o malformaţie gravă la inimă

Darius are trei ani si a venit pe lume cu probleme mari de sanatate. Mama lui a aflat ca va naste un copil cu o malformatie grava la inima cand era insarcinata in sapte luni. Din acel moment au inceput si cautarile pentru solutiile care urmau sa ii salveze copilul.

Vezi și

Darius are trei ani si a venit pe lume cu probleme mari de sanatate. Mama lui a aflat ca va naste un copil cu o malformatie grava la inima cand era insarcinata in sapte luni. Din acel moment au inceput si cautarile pentru solutiile care urmau sa ii salveze copilul.

Daca il privesti pe Darius, nu ti-ai inchipui ca s-a nascut cu o malformatie cardiaca extrem de grava si ca imediat dupa nastere a fost operat.

MAMA LUI DARIUS:

Am aflat inainte de nastere, la 7 luni am aflat ca are o malformatie foarte grava la inima. Mi-au spus ca operatia se poate face la Tg.Mures

Asa ca mama s-a mutat provizoriu langa Institutul Inimii din Targu Mures, unde l-a si nascut pe Darius. A fost primul pas catre tinerea lui in viata.

MAMA LUI DARIUS:

De cand am nascut am ramas internati. La o luna si jumatate a fost operat, am avut noroc ca s-a nascut mai maricel. Apoi, dupa operatie, au mai aparut cateva complicatii, a trebuit sa se prelungeasca perioada in care am stat acolo.

Spre bucuria parintilor, Darius a luptat mult, s-a recuperat si a inceput sa isi revina. Inimioara lui fusese «reparata» pentru un timp.

MAMA LUI DARIUS:

Ni s-a spus ca va mai avea nevoie de una-doua operatii. Am vorbit la clinica din Italia unde am primit si raspunsul ca poate fi operat pe data de 5 septembrie. Este o operatie foarte grea, mi-a zis doctorul ca este mai grea decat prima caci se intervine tot acolo.

Darius va trece iar la inceputul lui septembrie prin momente grele, a doua operatie pe cord. Si nu este ultima. In Italia vor sta cel putin doua luni in care Darius se va recupera si va avea nevoie de tratament si investigatii medicale pe care forumularul S2 nu le acopera.

MAMA LUI DARIUS:

Speram sa fie bine, avem nevoie de ajutorul vostru vom fi plecati cu copilul, de prima operatie am reusit sa trecem, sper sa trecem si de a doua cu ajutorul vostru

Puteti contribui la fondul de solidaritate al Campaniei "Vreau sa ajut" donand doi euro prin SMS la numarul 8848, numar pus la dispozitie de Orange, Telekom Romania Mobile si Vodafone pentru Campania "Vreau sa ajut". Sau, sunand la numerele afisate pe ecran, din reteaua Telekom, reteaua de telefonie fixa. Aceste numere sunt alocate gratuit Campaniei Vreau sa Ajut. Puteti dona trei, cinci sau zece euro. Din fondul de solidaritate al campaniei il putem ajuta pe Darius dar si pe alti copii. Puteti dona si nominal in conturile Fundatiei Mereu Aproape, deschise la BRD, in lei si in euro. Romanii din strainatate pot contribui la salvarea lui Darius online sau prin paypal mentionind numele lui. Orice suma conteaza! 

Cand stii ca un copil are nevoie de ajutor, este bolnav si nu are bani de tratament, indruma-i parintii catre Fundatia Mere Aproape sau spune-ne direct.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » Vreau să ajut! Povestea dramatică a lui Darius, micuţul venit pe lume cu o malformaţie gravă la inimă