Antena Meniu Search
x

Iarna nu a plecat de pe pârtiile de la mare înălţime. În timp ce la mare, e atmosferă de vară!

Iarnă în munţi şi atmosferă ca de vară, la mare. Pentru mulţi români a început weekendul, iar vremea e perfectă pentru distracţie.

Vezi și

Iarnă în munţi şi atmosferă ca de vară, la mare. Pentru mulţi români a început weekendul, iar vremea e perfectă pentru distracţie. Pe pârtiile de la mare înălţime, turiştii au schiat şi s-au bronzat. Iar la mare, plaja s-a umplut de amatorii de senzaţii tari.

Stratul de zăpadă e mai gros decât astă iarnă, dar vremea e de pantaloni scurţi. La Sinaia, iubitorii schiurilor au găsit un paradis. 

Pârtiile din Valea Soarelui sunt impecabile. Aici omătul măsoară peste un metru înălţime. Iar temperaturile sunt unele de primăvară, 10 grade Celsius. Cum să nu te bucuri de o zi atât de superbă în vârful muntelui. Woo-hoo!

Bronz şi adrenalină. Dacă la înălţime, iarna nu s-a dat dusă, la mare e la atmosferă ca de vară. Bate un vânt de te ia pe sus. Vremea mult aşteptată de aceşti tineri, toţi amatori de kitesurfing. 

Purtaţi pe suprafaţa apei de zmee, au uitat că marea are nevoie de mai mult timp să se încălzească.

Primii amatori de kitesurfing au rezistat un sfert de oră în apă. Dacă ar mai fi stat, riscau să intre în hipotermie. Totuşi, efortul a meritat.

Un zmeu pentru începători costă 1.500 de euro. Cele pentru profesionişti pot depăşi 3.000 de euro.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Iarna nu a plecat de pe pârtiile de la mare înălţime. În timp ce la mare, e atmosferă de vară!