Antena Meniu Search
x

Vremea frumoasă menține prețurile ridicate pe litoral

Între furtuni puternice şi caniculă sufocantă, ultimul weekend de august nu e şi ultimul de distracţie pe litoral. Se anunţă săptămâni întregi cu vreme ca de vară, aşa că sezonul se va prelungi mai mult ca niciodată, până la sfârşitul lui septembrie.

de Redactia Observator

la 26.08.2019, 00:33

Vezi și

Între furtuni puternice şi caniculă sufocantă, ultimul weekend de august nu e şi ultimul de distracţie pe litoral. Se anunţă săptămâni întregi cu vreme ca de vară, aşa că sezonul se va prelungi mai mult ca niciodată, până la sfârşitul lui septembrie. Spre bucuria patronilor de la malul mării, care vor ţine preţurile sus până începe toamna.

Apă caldă, soare fierbinte şi plaje pe care cu greu găseşti un loc liber. Cine nu se uită în calendar ar putea crede că este început de august. Iar hotelierii s-au asigurat că şi preţurile sunt pe măsura. condiţiilor atmosferice.

Abia la începutul toamnei vor scădea preţurile - cu două săptămâni mai târziu decât în alţi ani.

Aşadar pentru o cameră la un hotel din nordul litoralului, turiştii vor plăti de la 1 septembrie cu aproximativ 100 de lei mai puţin, dacă aleg un hotel de 3 sau 4 stele. În sudul litoralului, scăderile de preţ sunt similare, dar o cameră la un hotel de 3 stele ajunge până la 200 de lei pe noapte.

Iar norocul turiştilor este că vremea va ţine cu ei. Aşa se face că până spre sfârşitul toamnei hotelurile vor fi ocupate ca în plină vară.

Tot în septembrie, hotelierii spun că vor face reduceri suplimentare pentru cei care aleg să stea la mare o perioadă mai lungă. O veste bună pentru cei care nu trebuie să se întoarcă la şcoală.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri sociale » Vremea frumoasă menține prețurile ridicate pe litoral