Antena Meniu Search
x

Primul weekend din septembrie a început cu o vreme răcoroasă pe litoral (Video)

A venit toamna la mare. Norii au acaparat cerul şi vântul a golit plajele. Nu de tot, au rămas împătimiţii sporturilor nautice. Mulţi turişti s-au refugiat la Delfinariu, în aşteptarea soarelui. Care, ne asigură meteorologii, va reveni chiar de mâine, iar toată luna septembrie va fi caldă şi fără ploi. 

de Redactia Observator

la 04.09.2020, 21:12

Vezi și
  • Specialiștii anunță că luna septembrie va fi una plăcută din punctul de vedere al condițiilor meteorologice.

Soarele arzător din staţiunea Mamaia s-a ascuns azi printre norii gri. Dacă ieri au fost 28 de grade Celsius, azi, la prânz, temperatura nu a trecut de 20 de grade. Iar turiştii şi-au scos hainele de toamnă din bagaje. Plaja s-a transformat în loc de promenadă. 

Marea a fost agitată, iar în apă s-au aventurat doar cei curajoşi. A fost bucuria celor pasionaţi de sporturi extreme care s-au dat zmei printre valuri. 

Vântul care a suflat astăzi la rafală chiar şi cu 55 de kilometri pe oră a fost tocmai bun pentru împătimiţii sporturilor nautice. Tinerii au ieşit cu zmeul pe mare şi s-au bucurat de fiecare clipă petrecută în larg.

Vremea rece a trimis turiştii să caute distracţia în altă parte decât pe plajă. La Delfinariul din Constanţa a fost mare înghesuială la spectacolele cu delfini şi lei de mare. Deşi spectacolele au fost suplimentate, biletele s-au epuizat rapid. Chiar dacă 85% dintre ele au fost cumpărate online, vizitatorii s-au aşezat la rând. Poliţiştii au fost chemaţi să-i ţină la distanţă. 

Adrian Bîlbă, director CMSN: Am făcut o reprezentanţie suplimentară la delfini. Avem 5 astăzi, în loc de 4. Avem două la leii de mare. 

Copiii le-au dus dorul lui Ni-Ni şi Chen Chen. 

Ploaia a pus stăpânire pe mai multe zone din sudul şi estul ţării. Este doar un episod scurt, o repetiţie pentru toamna adevărată. 

Dinu Mărăşoiu, meteorolog ANM: Chiar dacă azi am vorbit şi de scăderea temperaturilor, mâine vom asista la o vreme în general frumoasă în toate zonele ţării, inclusiv în Capitală şi maxime care vor ajunge până la 30-31 de grade în sudul Olteniei, 28-29 de grade în Bucureşti. Aceeaşi vreme bună se anunţă şi pentru duminică.

Meteorologii spun că toată luna septembrie va fi plăcută, cu temperaturi calde şi mai puţine ploi decât este normal. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Primul weekend din septembrie a început cu o vreme răcoroasă pe litoral (Video)