Antena Meniu Search
x

Vremea capricioasă provoacă disconfort. Clujenii au trecut de la tricou la geacă în doar câteva ore

Avem parte de o vreme capricioasă. După mai multe zile în care canicula ne-a dat bătăi de cap, acum instabilitatea este cea care ne face probleme.

Alex Prunean
de Alex Prunean

la 07.07.2020, 17:15

Vezi și
  • Temperatura din termometre a scazut la jumătate.
  • Au fost 15 grade celsius si a plouat.

Dacă ieri, temperaturile depăşeau 30 de grade, astăzi, în vestul, nord-vestul şi nordul ţării au scăzut chiar şi cu 15 grade. La Cluj, de exemplu, oamenii au trecut de la tricou la geacă în doar câteva ore.

Vremea frumoasă i-a scos pe clujeni din casă, iar soarele arzător i-a făcut pe mulţi să caute soluţii pentru a se răcori.

Cei care nu au vrut sa se broneze au găsit cu greu un petic de umbra sub salciile de pe margine. Astăzi, marţi, însă plaja a fost pustie.

La exact 24 de ore distanta temperatura din termometre a scazut la jumătate. Au fost 15 grade celsius si a plouat.

Diferenţe mari de temperatură au fost înregistrate şi în Baia Mare. Ieri, luni, principalele locuri de promenadă erau pline de băimăreni ieşiţi să se bucure de vremea bună. Iar la o limonadă sau pe bancă la umbra unui copac, căldura a fost mai uşor de suportat

Astăzi, însă, vremea s-a schimbat brusc. Meteorologii avertizeză că vremea va rămâne capricioasă şi în perioada următoare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » Vremea capricioasă provoacă disconfort. Clujenii au trecut de la tricou la geacă în doar câteva ore