Antena Meniu Search
x

Vremea se încălzește! Toamnă blândă cu până la 19 grade

Ne aşteaptă două zile cu vreme deosebit de frumoasă pentru această perioadă, cu toate că în unele locuri se vor înregistra şi temperaturi cu minus

Ne aşteaptă două zile cu vreme deosebit de frumoasă pentru această perioadă, cu toate că în unele locuri se vor înregistra şi temperaturi cu minus, arată meteorologii.

Astăzi, vremea va fi frumoasă în toată ţară, iar în regiunile de deal şi de munte va fi chiar mai cald decât în mod normal pentru dată din calendar.

Valorile termice din timpul zilei vor fi cuprinse între 10-11 grade în Transilvania şi 19 grade în Subcarpaţii getici, iar minimele vor oscila între -9 grade în depresiuni şi 9 grade în Dealurile de Vest.

În Bucureşti va fi mai cald decât în mod obişnuit la începutul lunii noiembrie, cu o maximă de 16 grade. Vor fi condiţii de ceaţă la noapte, când termometrele vor indică între 0 şi 2 grade.

Se vor înregistra maxime de 10 grade la Cluj, 12 grade la Braşov, 13 grade la Constanţa, Oradea şi Timişoara, 15 la Bacău şi 16 la Iaşi.

Joi, vremea se menţine la fel de plăcută în tot teritoriul. Maximele se vor situa între 8-10 grade în vestul şi centrul ţării şi 18 grade în dealurile Olteniei şi Munteniei, în timp ce minimele se vor încadra între -7 grade în depresiunile Carpaţilor Orientali şi 8 grade în nordul litoralului. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Stiri sociale » Vremea se încălzește! Toamnă blândă cu până la 19 grade