Antena Meniu Search
x

Vremea strică planurile de vacanță în weekend, pe litoral

Codul roşu nu a stricat vacanţa turiştilor de la malul mării. Este unul dintre cele mai aglomerate weekenduri pe litoral de la începutul sezonului estival. Pe o vreme capricioasă, oamenii găsesc alternative pentru a-şi petrece timpul liber.

de Redactia Observator

la 04.08.2019, 02:52

Vezi și

Codul roşu nu a stricat vacanţa turiştilor de la malul mării. Este unul dintre cele mai aglomerate weekenduri pe litoral de la începutul sezonului estival. Pe o vreme capricioasă, oamenii găsesc alternative pentru a-şi petrece timpul liber. Unii fac cure cu aerosoli, în timp ce alţii se bucură de piscină la hotel. Reporterii Observator au făcut fimul unei zile întunecate, dar frumoase la malul mării. 

Curele cu aerosoli reglează activitatea sistemului imunitar şi ajută circulaţia cerebrală, spun medicii. Pentru rezultate cât mai bune, tratamentul trebuie să dureze cel puţin zece zile.

După câteva ore pe plajă, în briza mării, turiştii se retrag la hotel. La acest complex de patru stele din Eforie Nord, clienţii au la dispoziţie o piscină în care pot face zumba sau gimnastică în apă, în compania unui instructor.

Pentru un sejur de 6 nopţi într-un astfel de resort, o familie cu doi copii poate ajunge să plătească chiar şi 1.500 de euro.

Este unul dintre cele mai aglomerate weekenduri pe litoral de la începutul sezonului estival. Aproximativ 80 de mii de turişti s-au bucurat de vacanţă chiar şi într-o zi fără soare. Parcările sunt arhipline.

Ca să nu mai caute loc de parcare, un tânăr teribilist şi-a lăsat maşina direct pe plajă. Tupeul lui a fost sancţionat de poliţişti.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Stiri sociale » Vremea strică planurile de vacanță în weekend, pe litoral