Antena Meniu Search
x

Yoga, secretul Vicăi Blochina

Vedetele ar face orice ca să iasă în evidenţă, iar Vica Blochina nu face excepţie. blonda arată din ce în ce mai bine şi meritul este al unui bărbat. Maestrul ei de yoga.

Vezi și

 Vedetele ar face orice ca să iasă în evidenţă, iar Vica Blochina nu face excepţie. blonda arată din ce în ce mai bine şi meritul este al unui bărbat. Maestrul ei de yoga.

Vica le-a povestit reporterilor Spy News despre experienţele ei şi cum o ajută yoga să fie mai tânără.

Vica a făcut furori pe plajă în această vară. Dar pentru asta, a făcut şi sacrificii. Zi de zi s-a trezit dimineaţa şi preţ de câteva ore a exersat yoga. Recunoaşte cu sinceritate că momentele de meditaţie o ajută să se simtă mai fericită şi mai tânără. Exerciţiile sunt supravegheate de unul dintre cei mai buni instructori din ţară.

Acest om este extraordinar i-a luat un interviu lui Dalai Lama şi este un adevărat profesor în domeniu. Mi-a explicat cum pot să fiu mai fericită, cum pot să mă fac singură să simt aşa ceva şi a avut dreptate.

Ambiţioasă din fire, Vica exersează foarte mult, fapt ce a ajutat-o să avanseze repede.

Am simţit, aplicând ce m-a învăţat el, cât de multă dreptate are. Mai exact, mi-a arătat cum stresul poate fi eliminat prin meditaţie, cum pot să îmi ajut corpul să secrete hormonii fericirii şi, culmea, alături de el am simţit ce înseamnă cu adevărat fericirea.

Vica Blochina are 36 de ani şi a fost amanta lui Victor Piţurcă cu care are şi un copil, pe Edan. Selecţionerul plăteşte 12.000 de lei pensie alimentară pentru fiul său.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Yoga, secretul Vicăi Blochina