Antena Meniu Search
x

Ziua Copilului, petrecută de copii la centrul de echitaţie

Ziua de 1 iunie a fost una atipică pentru mulţi copii. Din cauza pandemiei părinţii au avut o misiune dificilă în găsi cadoul ideal pentru cei mici.

de Redactia Observator

la 02.06.2020, 17:32

Vezi și
  • Şi părinţii sunt constienţi de beneficii.
  • Entuziasmul copiilor este acelaşi de fiecare dată.

În judeţul Alba salvarea adulţilor a venit de la un centru de echitaţie. Aici copiii s-au bucurat de plimbări călare în aer liber.

A fost surpriza de care au avut parte câţiva copii din Alba. De ziua lor, părinţii i-au dus la centrul de echitaţie din Leorinţ. Rând pe rând cei mici au avut ocazia să îşi demonstreze abilităţile de călărie.

Cei mai mulţi dintre ei nu sunt la prima experienţă de acest gen. Dovadă stau micile cascadorii pe care le execută cu precizie. Entuziasmul copiilor este acelaşi de fiecare dată când vin să se întâlnească cu partenerii lor, caii.

Pentru răbdarea şi efortul lor, caii primit recompense chiar din mâinile micilor călăreţi. Sub atenta supraveghere a părinţilor.

Şi părinţii sunt constienţi de beneficiile pe care echitaţia le are asupra copiilor.

Csilla Balogh - terapeut: Copiii simt apreierea celor din jur. E foarte important si ca sport si ca terapie sa putem practica la orice varsta, dar pentru copii cu atat mai mult.

Tată: Se vede si in dezvoltare alor in special la cel mic ca acest lucru le face foarte bine, personalitatea lor se dezvolta si au inceput sa iubeasca mai mult animalele si sa prinda mai mult curaj. 

La finalul zilei, copiii au fost primit dulciuri în dar.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Ziua Copilului, petrecută de copii la centrul de echitaţie