Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video A început turneul internațional de volei - Oradea Beach. Voleibaliştii vor concura până la miezul nopţii. Cât valorează premiul cel mare

În inima Oradei, pe nisipul fierbinte, s-a dat startul unui spectacol senzaţional: turneul internațional de volei - Oradea Beach. Şi în acest an, peste 80 de sportivi din toate colțurile lumii s-au adunat pentru a face un show de zile mari. Şi nu oriunde, ci în Piaţa Unirii, care arată acum ca o veritabilă plajă, înconjurată de clădiri istorice în stil art nouveau. Timp de patru zilei, voleibaliştii vor concura până la miezul nopţii, iar premiile puse în joc se ridică la câteva mii de euro. 

de Redactia Observator

la 26.07.2024 , 08:42

După ce au muncit la foc continuu preţ de câteva zile pentru a da startul turneul internațional de volei - Oradea Beach, ieri, prima zi a competiţiei a început cu multe emoţii pentru cele 40 de echipe înscrise în concurs, care au aşteptat cu nerăbdare să simtă sub tălpi nisipul fin şi strălucitor.

"Am reuşit într-un timp foarte scurt să instalăm şi să montăm această plajă. Ne lipsesc valurile, dar suntem convinşi că publicul care va veni şi va urmări meciurile, inclusiv la lumina reflectoarelor, vor creea acel vibe pe care l-am avut şi la prima ediţie", spune Paul Szabo, organizator.

"Mă simt foarte bine. Sunt puţin emoţionată, dar mă bucur că am ajuns aici", recunoaşte Ana Poleac, voleibalistă.

Vezi și

Şi cum lipsa valurilor şi a brizei mării au fost singurele lucruri care le-au amintit sportivilor că nu sunt pe litoral, muzica, voia bună şi pofta de distracţie au fost nelipsite. Iar priveliştea pe care au avut-o a fost una de zile mari.

"Este amplasat foarte frumos. Avem o priveliște extraordinară, o arhitectură super frumoasă", spune voleibalista Maia Bugle.

"Sunt impresionată, iar oamenii chiar au construit totul foarte frumos. Stilul arhitectural este impresionabil", adaugă Ana Poleac, voleibalistă. 

Si cum decorul a arătat ca o veritabilă plajă, înconjurat de clădiri istorice în stil art nouveau, competiția s-a anunţat a fi una strânsă încă din prima zi. Iar spectacolul senzaţional oferit de sportivi i-a atras pe orădeni ca un magnet.

"Atmosfera ne-a invitat să luăm şi noi parte la ce se întâmplă aici.

Este spectaculos. Să vezi terenul lângă asemenea clădiri, este impresionat", au spus spectatorii.

Voleibaliştii vor juca până la miezul nopţii, iar premiile puse în joc se ridică la cinci mii de euro.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie. ...

Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Sport » A început turneul internațional de volei - Oradea Beach. Voleibaliştii vor concura până la miezul nopţii. Cât valorează premiul cel mare