Antena Meniu Search
x

Adrian Mititelu vrea sa falimenteze Federatia, Liga, pe Sandu si pe Dragomir

Craiova se va imbogati peste doi ani de zile. 267 de milioane de euro daune le cere Mititelu sefilor fotbalului. Daca va castiga, ar fi ca si cum Stiinta ar fi jucat 20 ani la rand in grupele Ligii Campionilor. Luna viitoare incepe judecata

Vezi și

Craiova se va imbogati peste doi ani de zile. 267 de milioane de euro, daune, le cere Mititelu sefilor fotbalului. Daca va castiga, ar fi ca si cum Stiinta ar fi jucat 20 ani la rand in grupele Ligii Campionilor. Luna viitoare incepe judecata. “Nota de plata a lui Sandu o platiti voi, voi veti plati banii Craiovei. Singura solutie e sa sechestrez drepturile TV de la anul, pana in noiembrie. Marim suma sechestrata din drepturi ca alte bunuri nu mai au”, a declarat Mititelu.

Nu doar banii il intereseaza pe Mititelu, ii vrea pe Sandu si Dragomir in fata judecatorilor. “Sandu si Dragomir condamnati greu la inchisoare si cluburile Liga si Federatia vor plati o suma mare de bani Universitatii Craiova”, a spua acesta.

Pentru ce au facut Sandu si Dragomir vor plati si cluburile, spune Mititelu. Mititelu a avut si un ultim avertisment pentru Dumitru Dragomir. “Du-te acasa, Dragomire! Zi mersi ca esti in libertate, nu mai vinde drepturi, la iarna i le blochez eu nicio problema”, a incheiat Mititelu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Sport » Adrian Mititelu vrea sa falimenteze Federatia, Liga, pe Sandu si pe Dragomir