Antena Meniu Search
x
LIVE

"Am luat decizia de a nu mai continua". Mirel Rădoi părăseşte echipa naţională după ce România a ratat calificarea la Cupa Mondială

Selecţionerul Mirel Rădoi a anunţat, duminică, după ce România a ratat calificarea la Cupa Mondială, că nu va mai conduce echipa naţională.

De Redactia Observator la 14.11.2021, 21:40
Mirel Rădoi părăseşte Naţionala
Mirel Rădoi părăseşte Naţionala - Shutterstock

"Este un eşec această campanie pentru mine, că nu nu am reuşit să terminăm pe locul 2. Este ultima conferinţă de presă ca selecţioner. E normală decizia, dacă nu am reuşit să mă clasez pe primele două locuri. Nu există o demisie, contractul se termină la finalul acestei luni. Am luat decizia de a nu mai continua", a declarat Rădoi, în conferinţa de presă de după meciul cu Liechtenstein.

Naţionala a ratat calificarea 

Reprezentativa României a ratat, duminică seară, calificarea la barajul pentru Cupa Mondială, încheind pe locul 3 grupa J a preliminariilor europene. România a învins cu 2-0 Liechtenstein, în deplasare, însă şi Macedonia de Nord s-a impus, scor 3-1 în faţa Islandei, astfel că a ajuns la baraj.

Macedonia de Nord a învins cu 3-1 Islanda, golurile fiind marcate de Alioski ‘7 şi Elmas ’65, ’86 pentru gazde, respectiv Thorsteinsson ’54 pentru oaspeţi.

Clasamentul final al grupei J: 

Germania – 27 de puncte

Macedonia de Nord - 18 puncte

România - 17 puncte

Armenia - 12 puncte

Islanda - 9 puncte

Liechtenstein - 1 punct

Germania s-a calificat la CM din Qatar, iar Macedonia de Nord va juca la barajul pentru CM.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Sport » "Am luat decizia de a nu mai continua". Mirel Rădoi părăseşte echipa naţională după ce România a ratat calificarea la Cupa Mondială